Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-23-2009, 10:11
doral
Junior Member

A ta karta to co¶ w rodzaju minicasco, czy jak to dzia³a w ogóle?

11-23-2009, 19:42
limbio
Junior Member

Nie , to po prostu rozdaj dodatku do ubezpieczenia obejmuj±cego kilka rzeczy np : holowanie. Ale dzia³a niezale¿nie od tego czy jest siê gdzie¶ ubezpieczonym czy nie. Taki pakiecik ale to nie to samo co auto pomoc w OC bodaj¿e.

11-24-2009, 21:49
kama
Junior Member

Taka karta to ciekawy pomys³, nie¼le to wymy¶lili w tym pzu

11-25-2009, 16:02
limbio
Junior Member

Fakt dosyæ odwa¿ny krok jak na tak stateczn± firmê ale to oznacza ¿e zaczêli wchodziæ w fazê unowocze¶niania i intenetyzacji swoich rozwi±zañ w stra¿y miejskiej te¿ by siê to przyda³o bo jak na razie to bezprawnie mandaty wlepiaj±....

11-25-2009, 22:04
kama
Junior Member

Tego to nie wiem czy siê doczekamy :P
No a ostatnio widzia³am mo¿liwo¶æ zg³aszania szkód on-line, wiêc rzeczywi¶cie internetyzacja postêpuje

11-26-2009, 09:48
limbio
Junior Member

Fakt to jest co¶ nowego na naszym rynku nie wiem jak z tym jest u naszych s±siadów ale podejrzewam ¿e im bardziej na zachód tym lepiej z t± internetyzacj±. A za³atwianie sprawy z ubezpieczycielem w domu to po prostu luxus.

12-07-2009, 19:13
volver
Member

Wydawa³o mi siê ,¿e ta karta to raczej taka pomoc skierowana do kobiet, ale po przeczytaniu ile opcji pomocowych zawiera, wychodzi, ¿e i niejeden facet z tego skorzysta, je¶li nie z laicyzmu motoryzacyjnego to chocia¿by z czystego lenistwa.

12-08-2009, 06:54
doral
Junior Member

Ale s³uchajcie, to ka¿dy mo¿e mieæ tak± kartê? Nawet je¶li siê nie ma ubezpieczenie w PZU?

12-09-2009, 22:35
limbio
Junior Member

Warto sporo wiedzieæ o ubezpieczeniach zanim siê jakie¶ wybierze mo¿e komu¶ przeczytanie tego artyku³u trochê rozja¶ni

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

12-10-2009, 06:07
doral
Junior Member

No, no a¿ wierzyc sie nie chce, ze w PZu teraz bêdzie najtaniej

« | »

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks