Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-30-2008, 04:45
huri_khan
Go¶æ

Re: czy ktos skupuje zyzyte opony i akumulatory?

JKK pisze:
>
> U¿ytkownik "janeks" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
> news:g6njfg$4ki$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...
>> akumulatory?

>
> ZGH Orze³ Bia³y

ma³a poprawka
Orze³ Bia³y S.A.

--
[Pozdrawiam [huri-khan][GG 177094]
[Astra G '1,6 16V] [SY]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Po co mi dwa akumulatory? - Witam, dlaczego mam dwa akumulatory w Land Cruiserze J95 1KZ-TE? Wszyscy tak maj±? I dlaczego nie mam difflocka? Inni chyba maj±... ... Forum samochodowe
Dwa akumulatory równolegle - W celu ograniczenia masy rajdówki wymy¶li³em ¿eby pod³±czyæ w samochodzie dwa akumulatory. Jeden ma³y 12V motocyklowy z ty³u samochodu i... Forum samochodowe
[PRESS] VW skupuje - Wczoraj 45% akcji Porsche, dzisiaj 20% Suzuki http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7345841,Volkswagen_kupil_20_proc__akcji_koncernu_Suzuki.html ... Forum samochodowe
2 akumulatory - Jak mozna podlaczyc 2 aku w samochodzie? Zwyczajnie rownolegle czy potrzeba jakiegos ukladu aby zapewnic wlasciwe ladowania i pobieranie energi w... Forum samochodowe
Akumulatory z allegro - Hej, Trzy pytanka na dzis wieczor 1. Warto na allegro kupowac, czy lepiej w sklepie? 2. Jakiej firmy najlepiej kupic do dieslka Tdi? 3. Kiedy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks