Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-04-2009, 22:12
Mirek Ptak
Go¶æ

Re: Kupiæ, nie kupiæ? Fiat Ulysse 2,1td

Dnia 2009-05-04 12:59, *jack* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby odpisaæ:
> Kup,tak kupuj nie zastanawiaj sie.
> ch³opie i przestañ juz dreczyæ nas tym pytaniem.
> pozdro.jack
> ps.A mysla³em ze tylko ja jestem nie zdecydowany!!
>

Ma³o Kaszpira czyta³e¶ widzê

Pozdrawiam - Mirek
--
Mirek Ptak - Vectra C '07 kombi 1.9 CDTI, PMS & PRRC edition
President Herbert *old* on board
kolczan( a t )dronet(kropek) p l
PMS+ PJ++ S* p+ M++ W++ P+:+ X++ L+ B++ M- Z++ T- W CB++

« | »

na Forum Kierowców
thread
Serwisówka Fiat Ulysse+ Podziêkowania By³o: [SPAM] Fiat Multipla - chcia³bym kupiæ - Dobry wieczór! Chcia³em serdecznie podziêkowaæ wszystkim za odpowiedzi na moje zapytanie. Skorzysta³em niemal ze wszystkich rad. Skoro... Forum samochodowe
Fiat Ulysse - serwisówka + Podziêkowania By³o: [SPAM] Fiat Multipla - chcia³bym kupiæ - Dobry wieczór! Chcia³em serdecznie podziêkowaæ wszystkim za odpowiedzi na moje zapytanie. Skorzysta³em niemal ze wszystkich rad. Skoro... Forum samochodowe
[SPAM] Fiat Multipla - chcia³bym kupiæ - Witam! Nie wiem, czy to SPAM, czy nie, ale pozwoli³em sobie zapytaæ - a nó¿ kto¶ chce sprzedaæ. Chcia³bym kupiæ za 6 000 z³. Najlepiej... Forum samochodowe
Kupiæ, nie kupiæ Ulysse 2,1 td ? - Witam wszystkich grupowiczów Rodzina mi siê ponad rok temu powiêkszy³a do modelu 2+3, a na dniach do domu dzieciaki przyci±gn± psa... Forum samochodowe
Kupiæ? Nie kupiæ? Ulysse 2,1 td - Witam wszystkich grupowiczów Rodzina mi siê ponad rok temu powiêkszy³a do modelu 2+3, a na dniach do domu dzieciaki przyci±gn± psa... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks