Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-28-2009, 22:27
karkow
Go¶æ

dobry mechanik TORUÑ

witam,
czy moglby ktos polecic dobrego mechanika - Toruñ+okolice. Najlepiej jakby
specjalizowa³ sie w autach koreanskich (hyundai).
kontakt via priv [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] jesli ktos nie chce robic reklamy
pozdrawiam
dzieki za pomoc

04-29-2009, 05:58
kaszpir@tlen.pl
Go¶æ

Re: dobry mechanik TORUÑ

Ja swój pierwszy samochód serwisowa³em u Celmera (Hebanowa). Pó¼niej
serwisowa³em samochód w Lubiczu (Krobia) (Smoliñski).

W Lubiczu by³o tanio i fachowo (Nubira serwisowana).

« | »

na Forum Kierowców
thread
[W-wa] Dobry mechanik od drzwi ? - Chcia³bym gdzie¶ podjechaæ dobrze wyyreglowaæ drzwi, bo w warsztacie Opla mi ju¿ rêce opadaj± "dobrze jest", "niedasiê", a jedne mi... Forum samochodowe
[GwK] dobry mechanik-elektryk do Opla? - Witam. Kole¿anka w swoim Oplu Calibra 2.0 8v ma jakie¶ problemy z elektryk±. Samochód na wolnych obrotach czêsto ga¶nie (najbardziej... Forum samochodowe
Dobry mechanik LPG w Poznaniu - Witam Zamierzam za³o¿yæ lpg sekwencyjne do mojej almery N15. Znacie jaki¶ dobry warsztat w Poznaniu, który zak³ada tak± instalacjê.... Forum samochodowe
Wroc³aw - dobry mechanik? - Witam Czy mo¿ecie poleciæ jaki¶ dobry warsztat we Wroc³awiu? Moje autko ma k³opoty z wyciekami oleju (trzeba znale¼æ miejsce powstawania... Forum samochodowe
dobry mechanik do Hondy Civic - ¶l±sk - Mo¿e kto¶ poleci jaki¶ sprawdzony i niedrogi warsztat gdzie wymieniliby rozrz±d, filtry, itp w Civicu VI gen., najlepiej w Katowicach. pzdr... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks