Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-21-2009, 10:43
aptalion
Junior Member

Pro¶ba do u¿ytkowników samochodów s³u¿bowych

witajcie,
mam nadzieje, ¿e w¶ród kierowców na forum jest "kilku" je¿d¿±cych samochodami firmowymi. Przygotowuje analizê w temacie wykorzystywania pojazdów s³u¿bowych. By³bym wdziêczny je¶li znajdziecie chwilkê i wype³nicie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ](100% anonimowa, wype³nienie max 1,5 minuty).
Po analizie oczywi¶cie udostêpniê materia³ na forum.

Pozdrawionka,
Andrzej

08-30-2009, 12:13
candy
Junior Member

ok

« | »

na Forum Kierowców
thread
Co¶ dla u¿ytkowników BMW - Tak mi siê rzuci³o w oczy: <http://biznes.onet.pl/bmw-wzywa-do-serwisu-122-tys-motocykli, 18561,3227042,1,news-detal> Dla nieklikatych: "... Forum motocyklistów
do u¿ytkowników A klasy - Szukam ~10-letniego samochodu do jazdy miejskiej, w cenie oko³o 15k PLN, dla dwóch starszych osób. Wstêpnie wybór pad³ na A-klasse, z jakim¶... Forum samochodowe
Zafira II pytania do u¿ytkowników - Witam. Rozgl±dam siê za Zafir± II z silnikiem 1,9 CDTi o mocy 120 lub 150 KM. Czy mogliby¶cie powiedzieæ, jak spisuj± siê Wasze samochody?... Forum samochodowe
Alpine CDA-9884R - do u¿ytkowników - Witam Pytanie do osób majacych w swoim aucie to radyjko. Umiera mi Blaupunkt Casablanca CD50 (ju¿ trochê ma), szuka³em w zamian nowego ale... Forum samochodowe
do u¿ytkowników Nubiry..... - czy Wasze autka maj± problem z ogrzewaniem jak moje? Nigdy nie by³o super ciep³e jak moje poprzednie pojazdy Np. Audi , od zawsze bardzo d³ugo... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks