Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-25-2009, 07:32
bryniol
Junior Member

Mechanicy na ¶l±sku

WITAM
Chcia³em zacz±æ nowy watek jak¿e niezbêdny i potrzebny ''prawie" wszystkim u¿ytkownikom pojazdów mechanicznych tjs. na temat waszych fachowców samochodowych ale tylko ze ¶l±ska i zaglebia. Jest ich mnóstwo wiec i jako¶æ ich tez jest ró¿norodna. Zapraszam do dzielenia sie swoimi spostrze¿eniami i uwagami.

To mo¿e ja zacznê
Na PLUS
D. górnicza Pi³sudskiego 2d fachowiec od LPG. Za³o¿y³em tam instalacje i pó¼niej serwisowa³em chodzi³a jak trzeba ¿adnych problemów. facet ma swoich mechaników i widaæ ze ich pilnuje ¿eby wszystko by³o ok. Ceny: monta¿ (2007r) sekwencji 4 cylindry polo valtek 2700z³ przegl±d 50zl

Na MINUS
Katowice kêpowa 18a na koñcu (t³umiki i mechanika) kopi³em sobie fabie i stuka³o zawieszenie, ze mia³em tam blisko to podjecha³em i powiedzia³em "stuka i puka zawieszenie zróbcie co trzeba i dajcie mi znac ile to bedzie kosztowac zebym wiedzial ile pieniedzy wzia¶æ" mila pani OK zostawilem samochod poczym dostaje telefon ze to sa plastikowe tuleje 2 szt. (byli na szarpakach) i ze to bedzie 294 zl wymiana, mowie ok przyjezdzam a ona 394 bo sie pomylila dalem jej 300 bo wiecej niemialem. Pojechalem do domu na weekend atu znowu stuka i puka wracam do nich a ona do mechanikow zeby obejzeli mechanik sie przejechal i mowi ze z przodu stabilizatory i stylu tez cos puka mila pani mowi 294. NIEPOLECAM!!!!!!!!

« | »

na Forum Kierowców
thread
[cross!][Fut pl.pregierz][samochody][mechanicy] Z³odziejstwo, oszukañstwo i partactwo w narodzie - Kole¶ (potencjalny kupiec) ogl±da mojego bolida i pyta kiedy licznik bêdê cofa³. Grzecznie bez wulgaryzmów, literack± polszczyzn±... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks