Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-03-2008, 15:48
Seth
Go¶æ

Civic 2.2 i-CTDI

Witam,

Nasz³o mnie ostatnio na zakup samochodu jak w temacie. Napiszcie kilka
s³ów na temat mankamentów tego¿ auta. Tylko proszê nie piszcie, ¿e wygl±da
jak zabawka kupiona na odpu¶cie Interesuj± mnie mankamenty techniczne
oraz funkcjonalne.
Z góry wielkie dziêki

--
Pozdrawiam Seth

« | »

na Forum Kierowców
thread
TDI vs CDTI vs CTDI - Witam, Jako iz perspektywa wymiany wehikulu zrobila sie blizsza niz dotychczas, zaczalem sie blizej przygladac - pierwotnie za kompaktem (lub... Forum samochodowe
Corsa CTDI - temp otoczenia -4°C ? - Corsa C 1.3 CDTI 04. Powtarzajacy sie sporadycznie (przy temp ujemnych) blad P0683. Swiece sprawne, prad ok 10A, po ok 15-20 sek spada do zera.... Forum samochodowe
Honda Civic 5D 2.2 i-CTDi- na co zwróciæ uwagê przy zakupie ? - Rocznik 2006 wersja z ksenonami. Jak rozpoznaæ czy auto ma dwustrefow± czy jedno strefow± klimatyzacjê ? czy w silniku i-CTDI jest filtr... Forum samochodowe
[astra III] CTDI 1,9 101KM - jakie dane techniczne? - interesuj± mnie dane techniczne silnika 1,9 101KM diesel (przyspieszenie / spalanie) ew. porównanie do 1,7 100 KM w Polsce wystêpuje tylko... Forum samochodowe
silnik 1.7 ctdi w hondzie civic? - witam, mam pytanie odnosnie silnika 1.7 ctdi w hondzie civic? jak sie sprawuje? czy to silnik hondy? (o ile dobrze sie orientuje to dopiero w... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks