Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-15-2008, 08:11
Michal B.
Go¶æ

Prosba o ocene auta - czy ktos z Warszawy pomoze?

Witam

W komisie w Warszawie na ul. Bonifacego 1 stoi sobie auto Ford Puma:

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Czy ktos z grupowiczow moglby rzucic na niego okiem? Oczywiscie odwdziecze
sie upominkiem piwnym, lub innym

Sprzedawca mowi, ze auto w bdb stanie technicznym, gotowy do jazdy, ma
jakies przetarcia na prawym (czy lewym) boku i to wszystko z wad.

Jestem bardzo zainteresowany tym modelem, aczkolwiek widze, ze cena dosc
niska w porownaniu do innych egzemplarzy, wiec albo poskladany z przystanku,
albo wlasciciel chce sie go szybko pozbyc..?

Jesli ktos jest w stanie pomoc bardzo prosze o kontakt:

bajt(at)interia.pl lub 506 587 351

Pozdrawiam i dzieki!

Michal.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Diagnoza na odlegosc czyli prosba o ocene auta na podstawie fotek - Witam szanowne grono, szukam dla szwagra jakiegos golfa IV i znalazlem jednego pod Monachium. Bylem go dzis obejzec. Niestety ja nie znam sie na... Forum samochodowe
Wielka, Szybka Prosba!, jesli ktos z Lodzi/okolic wybiera sie na Moto_Bazar... - witam mam wielka prosbe - do kogos kto z Lodzi lub okolic wybiera sie na Moto-Bazar do wawy (sobota lub niedziela), aczkolwiek prosba na dzis:... Forum motocyklistów
[press] gdyby ktos kupowal Jaga albo LR (doplata do auta) - "Spó³ka JLR Polska - generalny importer samochodów Jaguar Land Rover w Polsce podj±³ decyzjê o wprowadzeniu programu bezpo¶rednich dop³at... Forum samochodowe
prosba o ocene BMW F650GS - Witam , co sadzicie o tym motocyklu, w³a¶ciwie o tym konkretnym egzemplarzu z og³oszenia; wiem , ze na podstawie zdjêæ i krotkiego opisu nie... Forum motocyklistów
Prosba o ocene wartosci wraka CBR'y - Witam, Swoja CBR 600F4i rocznik 2001 kupilem w maju, a juz w pod koniec lipca ja "popsulem". Czy ktos kiedys mowil, ze CBR 600 nie nadaje sie na 1.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks