![]() |
Prosba o ocene auta - czy ktos z Warszawy pomoze?
Witam
W komisie w Warszawie na ul. Bonifacego 1 stoi sobie auto Ford Puma: Czy ktos z grupowiczow moglby rzucic na niego okiem? Oczywiscie odwdziecze sie upominkiem piwnym, lub innym :) Sprzedawca mowi, ze auto w bdb stanie technicznym, gotowy do jazdy, ma jakies przetarcia na prawym (czy lewym) boku i to wszystko z wad. Jestem bardzo zainteresowany tym modelem, aczkolwiek widze, ze cena dosc niska w porownaniu do innych egzemplarzy, wiec albo poskladany z przystanku, albo wlasciciel chce sie go szybko pozbyc..? Jesli ktos jest w stanie pomoc bardzo prosze o kontakt: bajt(at)interia.pl lub 506 587 351 Pozdrawiam i dzieki! Michal. |
Re: Prosba o ocene auta - czy ktos z Warszawy pomoze?
U¿ytkownik "Michal B." napisa³:
> Czy ktos z grupowiczow moglby rzucic na niego okiem? Oczywiscie odwdziecze > sie upominkiem piwnym, lub innym :) Niestety nie jestem z DC, ale go³ym okiem ze zdjêæ widaæ, ¿e lewy przód jest kiepsko spasowany... Pozdr. |
U¿ytkownik "Michal B." <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gd48me$aaa$.pl... > Witam > W komisie w Warszawie na ul. Bonifacego 1 stoi sobie auto Ford Puma: > > Czy ktos z grupowiczow moglby rzucic na niego okiem? Oczywiscie Mieszkam obok, mogê obejrzeæ wizualnie z wierzchu. Oceny technicznej siê nie podejmujê :) -- Pawe³ wszytkie posty z hotmail.com yahoo.com, lycos.com, gmail.com i googlemail.com kasujê bez czytania |
U¿ytkownik ".Peeter" <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:gd48tk$e57$... > U¿ytkownik "Michal B." napisa³: >> Czy ktos z grupowiczow moglby rzucic na niego okiem? Oczywiscie >> odwdziecze sie upominkiem piwnym, lub innym :) > > Niestety nie jestem z DC, ale go³ym okiem ze zdjêæ widaæ, ¿e lewy przód > jest kiepsko spasowany... dokladnie - zaryzykowalbym stwierdzenie ze caly przod jest kiepsko spasowany. kuku bylo jak nic. |
> Jestem bardzo zainteresowany tym modelem, aczkolwiek widze, ze cena dosc
> niska w porownaniu do innych egzemplarzy, wiec albo poskladany z > przystanku, albo wlasciciel chce sie go szybko pozbyc..? Pamiêtaj ¿e tanie miêso to psy jedz± ;-). Je¶li od razu widzisz ¿e cena jest du¿o ni¿sza od ¶redniej rynkowej to MZ szkoda nawet piwa dla ewentualnego ogl±dacza. Chyba ¿e razem wychlacie ;-)). |
U¿ytkownik "Robert_J" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gd501k$ut9$.pl... >> Jestem bardzo zainteresowany tym modelem, aczkolwiek widze, ze cena dosc >> niska w porownaniu do innych egzemplarzy, wiec albo poskladany z >> przystanku, albo wlasciciel chce sie go szybko pozbyc..? > > Pamiêtaj ¿e tanie miêso to psy jedz± ;-). Je¶li od razu widzisz ¿e cena > jest du¿o ni¿sza od ¶redniej rynkowej to MZ szkoda nawet piwa dla > ewentualnego ogl±dacza. Chyba ¿e razem wychlacie ;-)). Widzialem nawet tansze :) To ze bity to raczej pewne, ale wazne w jakim stanie jest teraz.. Czekam na ogledziny jednego z grupowiczow, ktory byc moze tam podejdzie.. |
Pawe³ nabazgra³(a)
> Mieszkam obok, mogê obejrzeæ wizualnie z wierzchu. > Oceny technicznej siê nie podejmujê :) Zderzak, b³otnik - prawy przód wygl±da na nie dokoñca dobrze spasowany Ale nie jest to ra¿±ce. Lewa strona wygl±da du¿o gorzej - lewy b³otnik przerysowany, odchodzi szpachla po jakiej¶ wcze¶niejszej naprawie, przerysowane równie¿ drzwi kierowcy - samochód wyra¼nie zawadzony na ca³ej d³ugo¶ci. Tapicerka wed³ug mnie przybrudzona na tyle, ¿e w±tpiê w deklarowany przebieg. Chyba, ¿e autem je¼dzi³a jaka¶ fleja. -- Pawe³ |
U¿ytkownik "PawelK" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:48f60d07$0$12199$... > Pawe³ nabazgra³(a) > >> Mieszkam obok, mogê obejrzeæ wizualnie z wierzchu. >> Oceny technicznej siê nie podejmujê :) > > Zderzak, b³otnik - prawy przód wygl±da na nie dokoñca dobrze spasowany > Ale nie jest to ra¿±ce. > Lewa strona wygl±da du¿o gorzej - lewy b³otnik przerysowany, odchodzi > szpachla po jakiej¶ wcze¶niejszej naprawie, przerysowane równie¿ drzwi > kierowcy - samochód wyra¼nie zawadzony na ca³ej d³ugo¶ci. > > Tapicerka wed³ug mnie przybrudzona na tyle, ¿e w±tpiê w deklarowany > przebieg. Chyba, ¿e autem je¼dzi³a jaka¶ fleja. > -- > Pawe³ > Wielkie dzieki Pawel Jak tylko bede w Warszawie to postaram sie odwdzieczyc. Wyglada na to, ze niska kwota jest uzasadniona :( Chyba zrezygnuje. Pozdrawiam!! Michal |