Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-01-2013, 07:55
karski1
Junior Member

Jaki dobry serwis klimatyzacji polecacie w Krakowie?

Witam
Prosi³bym o odpowied¼ i polecenie jakiego¶ dobrego serwisu klimatyzacji w Krakowie. Czy do 200 z³ zrobi mi pe³ny serwis klimatyzacji jaki¶ warsztat?

« | »

na Forum Kierowców
thread
dobry (i tani :) )serwis klimatyzacji Warszawa lub Lublin - rt pisze: > witam > > mojej Mazdzie Premacy 2000 r klima przesta³a dzia³aæ, Wroñska 10 Taniej ni¿ na Hutniczej i czê¶ci nie musz± byæ... Forum samochodowe
kontrola klimatyzacji w Krakowie - Witam, czy ktos z szanownych grupowiczow moze polecic firme/warsztat ktora przebada klimatyzacje w samochodzie? To moj pierwszy samochod z... Forum samochodowe
Sprawdzony serwis klimatyzacji w Krakowie? - witam serdecznie, mo¿ecie poleciæ solidny, sprawdzony serwis klimatyzacji w Krakowie? Auto to omega 96, paski wymieniane 30tys km temu, wg... Forum samochodowe
serwis klimatyzacji we Wroc³awiu - co polecacie?? - a co odradzacie ?? Najlepiej na po³udniu miasta. Chodzi mi o zwyk³y przegl±d, uzupe³nienie czynnika, oleju itp. Znalaz³em na razie Klima-kar... Forum samochodowe
[CKMK] Serwis klimatyzacji - który polecacie ?? - Witam :-) Mija drugi rok eksploatacji i pora na odgrzybienie i ew dobicie klimy. Który serwis klimy polecacie jako fachowy i przystêpny cenowo ??... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks