Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-28-2010, 08:37
PH
Go¶æ

[pord] pierszeñstwo

Czy mo¿e mi kto¶ z szanownych grupowiczów wyja¶niæ co autor takiego
oznakowania mia³ na my¶li?

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

oczywi¶cie znaki pionowe maj± pierszeñstwo przed poziomymi ale IMO
oznakowanie jest conajmniej "ambitne" :]

pzdr
PH

« | »

na Forum Kierowców
thread
Pierszenstwo - pytanie - On Thu, 9 Sep 2010, Artur Frydel wrote: > Czyli jeszcze raz, po ludzku; > Wyje¿d¿aj±c z wewnêtrznej *zawsze* w³±czam siê do ruchu Nie.... Forum samochodowe
Kto ma pierszeñstwo w tym przypadku ? - witam Czy skrêcaj±ce w lewo pojazdy B i C wje¿d¿aj±c na drogê g³ówn± -A- mijaj± siê bezkolizyjnie czy który¶ z nich ma pierwszeñstwo... Forum samochodowe
[prawo] kto ma pierszeñstwo - http://img189.imageshack.us/img189/9039/taxix.jpg chyba poraz pierwszy mi siê zdarzy³o, i¿ nie mam pewno¶ci kto mia³by pierszeñstwo w tym... Forum samochodowe
Wjazd na droge wewnêtrzn± kto ma pierszeñstwo :) ? - Tak mnie dzisiaj nasz³o .... jade prosto drog± w strefie zamieszkania oznaczon± znakiem D-40 Wiem, ¿e jak z niej wyje¿dzam na drogê... Forum samochodowe
trójpasmówka = jad± równolegle 2 samochody - jeden jedzie lewym, drugi prawym, oboje chc± na ¶rodkowy, kto ma pierszenstwo? - Witam, trójpasmówka = jad± równolegle 2 samochody - jeden jedzie lewym, drugi prawym, oboje chc± na ¶rodkowy, kto ma pierszenstwo?... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks