Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-08-2010, 15:21
Dominik Luty
Go¶æ

Fiat Marea - Os³ona t³umika konc.

Witam,

czy moglym prosic szczesliwego posiadacza auta Fiat Marea Weekend 1.6 benz,
aby zajrza³ "przy okazji" pod auto czy ma zamontowan± os³onê t³umika
koncowego - tak± termiczn±, odgradzaj±c± t³umik od pod³ogi baga¿nika?

Mam problem - ja tak± os³onê mia³em zamontowan± ale urwa³a mi siê. No i nie
mogê znale¼æ nigdzie takiej czê¶ci - ani na allegro, ani w ASO. I teraz
zastanawiam siê - czy taka os³ona jednak istnieje do tego auta, czy mo¿e
poprzedni w³a¶ciel wpasowa³ tam co¶ takiego od innego auta - ¿eby pod³oga
baga¿nika siê zbytnio nie nagrzewa³a, co - bior±c pod uwagê, ¿e we wnêce
ko³a zapasowego jest zamontowana butla LPG - nie by³oby przyjemne.

A mo¿e po prostu kto¶ wie, czy taka os³ona w tym aucie powinna tam byæ?

Pozdrawiam
Domino

« | »

na Forum Kierowców
thread
Serwisówka Fiat Ulysse+ Podziêkowania By³o: [SPAM] Fiat Multipla - chcia³bym kupiæ - Dobry wieczór! Chcia³em serdecznie podziêkowaæ wszystkim za odpowiedzi na moje zapytanie. Skorzysta³em niemal ze wszystkich rad. Skoro... Forum samochodowe
Problem - Marea ga¶nie na gazie - Witam serdecznie, na poczatek chcialem sie przywitac. Od dluzszego czasu Was czytam, teraz chcialbym sie podzielic moim problemem. Otoz... Forum samochodowe
Fiat Marea Weekend 2.4TD HLX vs Ford Mondeo 1.8 TDI - witam, wlasnie jak w temacie.... z tym ze fiat to rok 97 a forda znalazlbym w okolicach 99 nie znam sie kompletnie wiec prosze o porade... ew.... Forum samochodowe
co wybraæ Marea Weekend 1,9 czy 2,4 - Pro¶ba o pomoc w sprawie wyboru Marea Weekend 1,9 czy 2,4 1997 rok Podobne wyposa¿enie 1.9 -z zewn ok wewn daje do my¶lenia 2.4 - przednia... Forum samochodowe
wybór autka Megane Brava czy Marea - Witam Proszê o pomoc przy wyborze autka - niestety muszê go kupiæ dosyæ szybko ale wiadomo ¿e fundusze ograniczone oko³o 8000 PLN. Mam... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks