Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-15-2009, 14:29
Krzysiek Kielczewski
Go¶æ

Re: wezsze zimowki- mozna?

On 2009-11-14, Tomasz Pyra <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].spam> wrote:

> S±dzê ¿e samochód z 20cm prze¶witu i napêdem na jedn± o¶, dojedzie dalej
> ni¿ taki co ma 15cm i napêd 4x4.

Zesz³ej zimy samochodem 4x4 przejecha³em przez ¶nieg siêgaj±cy do
reflektorów...

Pzdr,
Krzysiek Kie³czewski

« | »

na Forum Kierowców
thread
Wezsze opony, czy jest sens ? - Pytanie zapewnie bedzie nieco glupie bo i roznica niewielka. Czy jest sens w samochodzie Polo zmieniac opony ze 155/70R13 na 145/80R13. Za to... Forum samochodowe
Zimówki na lawetê? - Witam Mam takie pytanko do Szanowny Grupowiczów - czy warto zak³adaæ zimówki na d³ug± (na dwa auta) przyczepê typu autolaweta z hamulcem... Forum samochodowe
opony zimowe szersze czy wezsze? - Witam, stoje przed dylematem zakupu zimowek, ktore moge zalozyc na: + alufelgi (225/50/17) ,lub + na felgi stalowe (195/65R15). Z tego co... Forum samochodowe
Ró¿ne zimówki z przodu i z ty³u? - Mam dylemat - po 4 sezonach moje Micheliny Alpine s± ju¿ nieco zu¿yte, poprzedniej zimy mia³em problem z ruszaniem na ¶niegu pod lekk±... Forum samochodowe
zimowki 185/60/R15 ? - Witam Musze kupic zimowki do nowego wozidla(kombi o ile to ma jakies znaczenie) wiec mam pytanie do znawcow i userow co wybrac a co omijac wielkim... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks