Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-09-2010, 14:54
Drucik
Junior Member

winiety - slowacja

Witam ,

jutro musze jechac na Slowacje do Trenczyna. Bede jechal samochodem do 3,5 t , autostrada i moje pytanie to : czy potrzebna mi bedzie winieta ??

« | »

na Forum Kierowców
thread
benzyna/LPG - Slowacja - Czesc, po ile jest na Slowacji etylina 95 /LPG? BTW: Czy to w Slowacji nie wolno wozic nic "przyklejone" na przedniej szybie??? -... Forum samochodowe
winiety au, sk - czy austriacy lub slowacy maja winiety na osobowe z terminami do tygodnia ? ile takie winiety dniowe, n-dniowe lub tygodniowe kosztuja eur ? Forum samochodowe
czechy, slowacja, - winiety - Witam, szukam w necie dok³adnych map czech i s³owacji, na których zaznaczono drogi na których obowiazujê winiety. Móg³by mi kto¶ pomóc,... Forum samochodowe
Winiety w Czechach - Witam! O ile dobrze wygógla³em, najtañsza (7-dniowa) winieta w Czechach kosztuje 220 koron. Pytanie: czy na stacjach paliw (gdzie ponoæ... Forum samochodowe
Slowacja - drogowe oplaty ? - Hej. Ja wiem ze temat byl walkowany. Ale na google jak wpisalem drogi slowacja to wyskakuja strony onetu ktore sa hmm z deka nieaktualne. ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks