Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-10-2008, 21:08
MichalKu
Go¶æ

Kask: Arai Chaser - ktos w nim pomyka?

Czesc,

Jezdzi ktos w Arai'u jak w temacie i moze wyrazic jakas opinie (glosny/
cichy, wygodny/niewygodny itd)?
Szukam skorupy, bo moj AGV Stealth mi sie nieco objezdzil, a nie chce
kupowac XR1000, bo wieje nuda i bylo by to za proste. No wiec
pomyslalem, ze poszukam cos w Arai'u lub Suomy.
A, ze moge kupic Chaser'a w fajnej cenie i w niezlym malowaniu, to i
rady potrzebuje.
I prosba, do tych co jezdza w Arai'u w ogole, odnosnie metek/naklejek
w srodku.
Jest po francusku napisane tylko, ze wyprodukowano w Japonii i
naklejka w srodku z rozmiarem L-60 i na zewnatrz z tylu.
Niby nie widac, na pierwszy rzut, ze mogly to robic szybkie, male
chinskie raczki, ale chcialem sie upewnic, czy wszystko jest tak jak
byc powinno.

dzieki

pzdr
MichalKu

« | »

na Forum Kierowców
thread
roznica miedzy arai viper a chaser - Witam, Mam do Was pytanie. Jako,ze moja glowa jest typowo pod araia, postanowilem nabyc kask tej marki. W Gdansku udalo mi sie przymierzyc... Forum motocyklistów
roznica miedzy arai viper a chaser - Witam, Mam do Was pytanie. Jako,ze moja glowa jest typowo pod araia, postanowilem nabyc kask tej marki. W Gdansku udalo mi sie przymierzyc... Forum motocyklistów
Kask Arai akcesoria gdzie mozna kupic w Polsce? - Poszukuje do szybki w modelu Chaser mechanizm wlotu powietrza. pzdr/Dzik Forum motocyklistów
reflektuje ktos na kask z uk ?? - wrocek i okolice - witam, mam zamiar zorganizowac zakup kasku dla siebie w uk, i znalazlem tutaj cos takiego... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks