Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

02-14-2010, 00:55
-=Deux=-
Go¶æ

roznica miedzy arai viper a chaser

Witam,

Mam do Was pytanie.

Jako,ze moja glowa jest typowo pod araia, postanowilem nabyc kask tej marki.

W Gdansku udalo mi sie przymierzyc tylko chasera - lezal dosyc dobrze -
troche uciskal,ale sprzedawca powiedzial,ze sie ulozy.

Znalazlem na ebayu dosyc fajna oferte araia ale model VIPER - czytalem
porownania i wychodzi,ze jest to troche lepszy kask niz chaser.

Stad moje pytanie, czy jezeli chaser lezy dobrze,czy tak samo bedzie z
viperem?? - czy maja one takie same wnetrza?? - bardzo sie zastanawiam na
jego kupnem,ale boje sie wtopic badz co badz troche pieniedzy...

Czy ktos z Was zna moze odpowiedz na moje pytanie??

pozdrawiam,

Pawe³
3city

« | »

na Forum Kierowców
thread
roznica miedzy arai viper a chaser - Witam, Mam do Was pytanie. Jako,ze moja glowa jest typowo pod araia, postanowilem nabyc kask tej marki. W Gdansku udalo mi sie przymierzyc... Forum motocyklistów
roznica miedzy arai viper a chaser - Witam, Mam do Was pytanie. Jako,ze moja glowa jest typowo pod araia, postanowilem nabyc kask tej marki. W Gdansku udalo mi sie przymierzyc... Forum motocyklistów
Roznica miedzy dwiema ofertami - tarcze i klocki - Witam, Wymieniam tarcze w moim Escorcie. Prosze o podpowiedz - dlaczego w ponizszych ofertach: ... Forum samochodowe
roznica miedzy PB95 a PB98 - Ostatnio PB95 i ON id± prawie ³eb w ³eb. Ale w pi±tek zwróci³em uwagê na ró¿nicê w cenie PB95 i PB98 - na Neste na £opuszañskiej 2gr... Forum samochodowe
Kask: Arai Chaser - ktos w nim pomyka? - Czesc, Jezdzi ktos w Arai'u jak w temacie i moze wyrazic jakas opinie (glosny/ cichy, wygodny/niewygodny itd)? Szukam skorupy, bo moj AGV... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks