Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

08-10-2010, 18:15
jupuk
Junior Member

najtañsze ubezpieczenie samochodu

S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.UWAGA promocja dla KOBIET!! jeszcze lepsza cena!

Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód lub motocykl tylko w zakresie Oc, czy te¿ w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 z³
zni¿ki, wiec naprawdê warto to sprawdziæ, tym bardziej ze zajmuje to
3 minuty.

Krótki opis jak to zrobiæ:

Promocja w AXA "Poleæ AXA Ubezpieczenia znajomym".

Podaj±c nr mojej polisy AC1796496/00 uzyskasz dodatkow± zni¿kê
50zl (OC lub AC) lub 100zl (pe³en pakiet, pakiet dla kobiet lub ubezpieczenie motocykla) na ubezpieczenie twojego

auta!

Wejd¼ na stronê > [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] </a> Wybierz na
wstêpie opcjê -
Czy chcesz powo³aæ siê na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleæ AXA Direct znajomym"? zaznacz TAK

i wklej mój nr AC1796496/00
lub zadzwoñ: 19522
lub +48 22 5999522
lub wejd¼ na: "> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] </a> i zamów bezp³atne oddzwanianie

NA stronie jest tez opcja dzwonienia ze skype, ca³kowicie za darmo.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz dodatkowa zni¿kê a ja
bon Sodexho.

GWARANTUJÊ, ¯E TANIEJ OC I AC nie znajdziesz nigdzie!!!!!!

08-20-2010, 11:00
Tomek47
Junior Member

Tanie ubezpieczenie - promocje w AXA!

__________________________________________________ _________________

SPRAWD¬ ILE MO¯ESZ ZAOSZCZÊDZIÆ

OBLICZENIE SK£ADKI NA:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Podaj±c nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA1599526/00

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zni¿kê 50zl na ubezpieczenie OC Twojego samochodu,
lub 100z³ za pakiet OC/AC.

Wybierz opcjê:
*Nie jestem klientem. Chce powo³aæ siê na numer polisy Klienta AXA*

b±d¼:
- zadzwoñ: 19522 - bezp³atna infolinia

Dzwoni±c wa¿ne jest aby¶ tak¿e poda³, ¿e chcesz siê powo³aæ na nr polisy znajomego
BA1599526/00 bo tylko wtedy dostaniesz zni¿kê.

AXA obdarowuje obydwie strony. Ty otrzymasz zni¿kê przy zawieraniu polisy a ja bon.

Inne przydatne adresy:

__________________________________________________ _________________

08-24-2010, 09:42
volver
Member

Czy najtañsze znaczy najlepsze? Nie zawsze, wrêcz rzadko Przy AC wa¿ny jest pewny solidny ubezpieczyciel z szybk± i nale¿n± wyp³ata odszkodowañ.

11-29-2010, 16:04
krzychm
Junior Member

Polecam zni¿ki w Libertydirect 100 i 50 z³

Kod zni¿kowy 100z³ na OC+AC lub 50z³ na OC.
Kod promocyjny 75124805 nale¿y wpisaæ na koñcu formularza podczas obliczania sk³adki. Dodatkowo je¿eli za ubezpieczenie zap³acimy kart± kredytow± otrzymamy dodatkowo 5% zni¿ki.

Wejd¼ na stronê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i wpisz kod 75124805.

12-13-2010, 10:07
korek
Junior Member

Tylko dla kobiet??? a co to za dyskryminacja mê¿czyzn?? ¿e niby co?? kobiety s± ostro¿niejsze\?? czy jak?

06-29-2011, 12:05
viper
Junior Member

Odkopiê stary temat - co s±dzicie o ubezpieczeniu auto casco w Benefia? Tu jest ich [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i wychodzi mi tam najtaniej z obecnie porównywanych firm. Ale wiadomo przy ac wazna jest te¿ opinia firmy, dlatego wypytujê

08-01-2011, 11:05
Wurzel
Junior Member

Drogo nie polecam

« | »

na Forum Kierowców
thread
najtañsze ubezpieczenie motocykla - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa. Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód lub... Forum motocyklistów
najtañsze ubezpieczenie samochodu - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa. Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód lub... Forum samochodowe
najtañsze ubezpieczenie samochodu - S³uchajcie, jest fajna promocja na ubezpieczenie auta lub motocykla w axa.UWAGA promocja dla KOBIET!! jeszcze lepsza cena! Je¶li skorzystasz z... Forum samochodowe
Najtañsze ubezpieczenie samochodu - Je¶li skorzystasz z numeru mojej polisy ubezpieczaj±c samochód tylko w zakresie Oc, czy te¿ w pakiecie, dostaniesz 50 zl lub 100 z³ zni¿ki,... Forum samochodowe
gdzie najtañsze ubezpieczenie ? - witam wszystkich, samochód VW golf 3 1.9 diesel 95 rok. Do tej pory p³aci³em 570 z³ za rok Allianz, klasa bonus malus 9, 50% zni¿ki bodaj¿e.... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks