Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

04-04-2009, 17:57
michal.ferenc@gmail.com
Go¶æ

kto ¶ci±gnie mi moto z Niemiec?

Szukam osoby/firmy zajmuj±cej siê ¶ci±ganiem moto z zagranicy. Chcê
¶ci±gn±æ moto z Niemiec.

Ewentualnie osoby która równie¿ planuje wyjazd po moto do Niemiec -
mo¿emy pojechaæ razem - koszty spadn± o po³owê.

Pozdrawiam,
Micha³
kom 691 535 769

« | »

na Forum Kierowców
thread
125 z niemiec - Witam, Mam problem w UK z rejestracj± xlr 125. Do motocykla mam Betriebserlaubnis oraz Zulassungbescheinigung Teil 1 gdzie w adnotacjach jest... Forum motocyklistów
Nie ci±gnie mi moja ...;) - Witam Oczywi¶cie pompa paliwa mi nie ci±gnie. Objawy s± nastêpuj±ce: podniu przerwy motor nie chce odpaliæ stwierdzona przyczyna nie dostaje... Forum motocyklistów
Re: usterki - Virago 500 marudzi na paliwo i ci±gnie na sprzêgle - PowelLnapisal > Dnia 14 May 2007 15:51:12 -0700, kfiad napisa³(a): >> Po pierwsze, >> gdy motocykl jest zimny, to czêsto siê "klinuje" przy... Forum motocyklistów
Silnik nie ci±gnie i ga¶nie <Kawa KMX 125 99'> - Witam, Praktycznie nowy na tej grupie ;) Kiedy¶ zagl±da³em ale nie pisa³em. No dobrze do rzeczy, otó¿ mam problem z moim motocyklem. Jest to... Forum motocyklistów
No i sta³o siê - na moto zajecha³em drogê innemu moto :) - Hej, Obserwuj±c ostatnio ruch motocyklowy na mie¶cie w godzinach szczytu obawia³em siê ¿e co¶ takiego mo¿e siê staæ. Mianowicie by³... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks