Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-14-2014, 11:21
Przemo89
Junior Member

ja ubezpieczy³em swój samochód w [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i jestem bardzo zadowolony

05-14-2014, 12:31
Samiljanka
Junior Member

a powiedz jak d³ugo jeste¶ w genraldirect?

05-15-2014, 08:07
Kazikk90
Junior Member

Ja polecam link 4

05-21-2014, 12:11
Sklepmotonet.eu
Member

A dlaczego akurat Link 4 a nie np Proama,czym siê ró¿nia z wyj±tkiem ceny,która i tak uzale¿niona jest od wielu czynników? Podaj szczegó³y bo mo¿e faktycznie warto i przekonasz wielu U¿ytkowników na forum.

05-27-2014, 16:13
kata89
Junior Member

Ostatnio ubezpieczy³am samochód w Compensa. Dziêki temu ze oferta cenowa jest do¶æ niska przewa¿y³o to podczas mojego wyboru.

05-27-2014, 20:34
managerseo@uk.pl
Junior Member

Polecam Wartê - solidna firma. Od kilkunastu ³adnych lat z nimi - mia³em 2 przypadki w których nie mi pomogli bez ¿adnych problemów i krêtactwa.

05-28-2014, 12:25
klosia
Junior Member

Hej Jestem tutaj nowa i dziewczyna hehehe. Co do ubezpieczenia polecam Compensa. Dlaczego tak mówiê. Otó¿ dwa miesi±ce temu ukradziono mi samochód który by³ ubezpieczony w³a¶nie w compensa. By³ to wv jetta wart 45 tys. My¶la³am ¿e od strony ubezpieczyciela bêdzie to jaki¶ koszmar z odzyskaniem pieniêdzy wiadomo biurokracja itp. Ale nie.... wszystko przebieg³o normalnie bez drapania i szarpania siê o kasê. Odszkodowanie dosta³am po 3 tygodniach od umorzenia postêpowania przez Policjê. Nawet targowa³am siê z nimi i dosta³am dop³atê do odszkodowania. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej firmy. I swój nowy samochód równie¿ ubezpieczy³am w Compensa bez ¿adnych przeciwno¶ci.
My¶lê, ¿e to wa¿ny aspekt przy wyborze ubezpieczyciela.
a ubezpieczenia maj± w rozs±dnych cenach.
pozdrawiam.

06-15-2014, 09:59
sylwia4012
Junior Member

ja korzystam z porównywarki, wed³ug mnie najbardziej prawdziwie przedstawiaj±cej obraz pó¼niejszych wyliczeñ [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i sprawd¼ najni¿sz± cenê oc, najbardziej korzystn± dla Ciebie.

06-16-2014, 11:32
tomson6
Junior Member

Moja znajoma zajmuje siê ubezpieczeniami wiêc zawsze mi pomo¿e i wybierze najlepsz± ofertê.

06-17-2014, 08:46
kornaz
Junior Member

Ja szczerze mówi±c od lat u jednej kobiety zawsze p³acê OC. Jednak od niedawna nie mam ¿±dnych problemów w stylu st³uczek poniewa¿ niedawno by³em na szkoleniu z u¿yciem trolej. S± to kó³ka doczepiane zamiast kó³ z ty³u auta [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Fajna sprawa, poniewa¿ mo¿na siê nauczyæ wychodzenia z po¶lizgu. Na pocz±tku nie by³em do nich przekonany, ale teraz nawet swoj± znajom± wys³a³em na to, bo boi siê w³a¶nie jazdy w zimie i po¶lizgów.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks