Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

08-14-2013, 08:26
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Ja akurat z tym konkretnym kalkulatorem nie mia³em styczno¶ci,ale tak czy inaczej w dalszym ci±gu uwa¿am,ze jest to bardzo dobra opcja je¶li szukamy ubezpieczenia Ac czy zwyk³ego OC,mo¿na wtedy porównaæ ceny i wybraæ t± najbardziej korzystn±.

08-21-2013, 20:07
beemka
Junior Member

Ja mam w Link4 i nie narzekam napewno atniej ni¿ w pzu

08-29-2013, 13:25
nizio³ek
Junior Member

A korzysta³ kto¶ z porównywarki tutaj -> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]? Jakie¶ spostrze¿enia co do jej obliczeñ?

11-15-2013, 13:17
Majo
Junior Member

pzu to na pewno odpada

11-15-2013, 17:53
Endrjiu
Junior Member

Dlaczego, dla m³odych PZU jest najtañsze.

12-04-2013, 11:34
Koral
Junior Member

Dla m³odych nigdzie nie jest tanio teraz.

01-02-2014, 18:38
Grzeg
Junior Member

:
Znam ten kalkulator. Ja w CUK kupujê OC od kilku lat.
Czyta³em artyku³ o tej multiagencji. Rzeczywi¶cie maj± tak tanio ?

01-20-2014, 18:27
krasnymon3lI
Junior Member

przez ostatnie 5 lat kupowa³em w CUK, ale w zesz³ym roku dziêki rankomatowi zaoszczêdzi³em 300z³ (silnik 4.6), wiêc polecam trochê samemu poszperaæ i pokombinowaæ z opcjami w zale¿no¶ci od tego co zaznaczycie u ka¿dego ubezpieczyciela cena OC bêdzie ni¿sza lub wy¿sza

02-03-2014, 17:38
Zy24
Junior Member

Sprawdzaæ najlepiej na wszystkich mo¿liwych porównywarkach. Najbogatsz± ofertê ma jednak kalkulator Cuk , bo a¿ 20 towarzystw. Rankomat zdaje siê o 4 mniej.Najlepiej sam sprawd¼

02-04-2014, 11:01
Bass
Member

Ostatecznie mo¿na pofatygowaæ siê do biura ubezpieczê, gdzie maj± oferty kilkunastu ubezpieczycieli.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks