Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-18-2013, 08:43
Mariana
Junior Member

witam wszystkich, ja mam kilkuletniego Forda, jest ubezpieczony w [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Ubezpieczenia. Bardzo dobre warunki. Polecam

03-27-2013, 20:43
pimpurdan
Senior Member

Ale to Ford korzysta z jakich¶ us³ug finansowych czy zbudowa³ swoj± ubezpieczalniê? Ciekawe... ¯eby tylko mieli z czego wyp³acaæ [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

03-28-2013, 05:20
Dabtuner
Junior Member

Teraz niemal ka¿dy koncern posiada w³asne ubezpieczenie samochodu,dlatego o wiele korzystniej i zarazem taniej podczas zakupu,jest zdecydowaæ siê na ca³o¶ciowy pakiet wraz z AC. Wtedy wychodzi to bardzo korzystanie,a co do samych porównywarek cen- czasem tak¿e zdarzy mi sie z nich korzystaæ.

03-30-2013, 21:27
Bartosz
Junior Member

Ja zawsze weryfikujê gdzie jest najtaniej na kalkulatorze
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

04-01-2013, 10:35
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Ja równie¿ bardzo czêsto korzystam z tego typu kalkulatorów czy porównywarek ubezpieczenia OC. Teraz na wiosnê szykuje siê kilak promocji ze strony firm,warto ¶ledziæ je na bie¿±co.

04-26-2013, 19:19
Gabriello77
Junior Member

:
witam wszystkich, ja mam kilkuletniego Forda, jest ubezpieczony w [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Ubezpieczenia. Bardzo dobre warunki. Polecam
Nawet nie wiedzia³em ¿e jest co¶ takiego Cz³owiek siê ci±gle czego¶ uczy;p

Co do kalkulatorów OC/AC, polecam zajrzeæ na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], ceny musz± byæ adekwatne bo mo¿na kupiæ online wiêc jak co¶ wylicz± to powinno tak byæ. Sporo ofert i po kilka wariantów. Zreszt± to znana strona, w TV i YT jest reklama te¿ mo¿na zobaczyæ bo fajna jest:P

04-30-2013, 06:53
jacus24
Junior Member

z tym fordem to ciekawe. Idê o zak³ad ze to jakie¶ ubezpieczenie dealerskie. Natomiast moim zdaniem warto zadzwoniæ na infoliniê w celu potwierdzenia uzyskanego wyniku. I ewentualnie negocjowaæ. Dla mnie zawsze liczy siê kontakt z cz³owiekiem i mo¿liwo¶æ porozmawiania. Z komputerem tego nie zrobie. A gdzie teraz macie OC? Ja aktualnie ze wspó³w³a¶cicielem samochodu w HDI.

05-30-2013, 08:12
Bartosz
Junior Member

Co do tej multiagencji CUK to ja dajê im du¿y plus za to, ¿e maj± oferty 20 ubezpieczycieli. Jak dla osób pracuj±cych i ci±gle w rozjazdach to atut. Ja nie mia³bym czasu obdzwaniaæ tylu miejsc.

07-17-2013, 10:30
granit
Junior Member

najlepiej to chyba indywidualnie zorientowaæ siê w cenach ubezpieczalni, bez korzystania z tych porównywarek

07-30-2013, 19:59
Zy24
Junior Member

:
Ja zawsze weryfikujê gdzie jest najtaniej na kalkulatorze
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Znam ten kalkulator. Ja w CUK kupujê OC od kilku lat.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks