Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

09-23-2011, 22:08
andrade
Junior Member

Tu [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] sobie mo¿na wej¶æ i porównaæ oferty i wybraæ najtañsz± dla nas. KOD tez jest na zni¿ke

10-10-2011, 17:46
Dominicue
Member

Dla ludzi m³odych bez w³asnych zni¿ek

Brak w³asnych zni¿ek na OC, lub AC?

Jeste¶ m³odym kierowcom, na którego ka¿dy tylko nak³ada zwy¿ki?

TA oferta jest dla CIEBIE!

YOU CAN DRIVE czyli nowoczesna platforma ubezpieczeniowa dla ludzi m³odych (do 30 roku ¿ycia).

Kalkulator online znajdziesz tutaj:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Kod promocyjny na to ubezpieczenie daj±cy 10% dodatkowego rabatu masz pod tym linkiem:

Gwarantowane pozytywne zaskoczenie.

Pozdrawiam i ¿yczê szerokiej drogi...

10-11-2011, 17:21
andrade
Junior Member

Mi multiagent ubezpieczeniowy ze swoimi "trikami" tak wyliczy³ sk³adkê, ¿e taniej wysz³o mi ju¿ na porównywarce polis [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] . Chyba za du¿± prowizjê sobie policzy³ ;-)

10-18-2011, 20:00
allegrorx89
Junior Member

Najtañsze OC+dodatkowa mo¿liwo¶æ zarabiania pieniêdzy

NAJTAÑSZE OC + DODATKOWA MO¯LIWO¦Æ ZARABIANIA PIENIÊDZY

Szczerze polecam m³odym kierowcom ubezpieczyæ samochód w LIBERTY DIRECT. Naprawdê tanio! Ubezpiecza³em swój samochód po raz pierwszy, nie mia³em ¿adnych zni¿ek, a OC wynios³o mnie tylko 466 z³ na ca³y rok, przy czym u innych ubezpieczycieli sk³adka wychodzi³a ¶rednio oko³o 1000 z³.

Dziêki tej instrukcji i mojemu nr polisy 90582151 (aktualny na 2011/2012) dostaniesz dodatkow± znizkê.
Zdziwisz siê jak ma³a sk³adka CI wyjdzie, wystarczy wykonaæ 3 proste kroki:

Krok 1.
Musisz wej¶æ przez tego linka, gdy¿ za wykupienie i wyliczenie sk³adki przez internet jest ekstra zni¿ka 5%.

Krok 2.

Podczas liczenia sk³adki w polu z prognozowanym przebiegiem rocznym, je¿eli du¿o nie je¼dzisz bo inaczej jest to oszustwo-) Podaj jak najni¿szy przebieg.
Dane te maj± jedynie charakter podgl±dowy, ale maj± znacz±cy wp³yw na wysoko¶æ Twojej sk³adki.

Krok 3.

W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod 90582151 Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.

LIBERTY DIRECT GWARANTUJE NIE TYLKO NISKI KOSZT UBEZPIECZENIA, ALE RÓWNIE¯ MO¯LIWO¦Æ ZARABIANIA DODATKOWYCH PIENIÊDZY - ZA POLECENIE LIBERTY DIRECT INNEJ OSOBIE, KTÓRA WYKORZYSTA WASZ NUMER POLISY DOSTAJECIE 50 lub 100 z³

Bardzo Was proszê je¿eli zdecydujecie siê ubezpieczyæ samochód w Liberty Direct o podawanie mojego nr polisy 90582151 Bedzie to zarówno korzy¶æ dla Was jak i dla mnie, dostaniecie 50 z³ zni¿ki przy OC lub 100 z³ przy AC

Pamiêtaj!!!
1-link
2-przebieg
3-kod promocyjny

Dodatkowo za obliczenie sk³adki przez internet jest gwarantowane 5% + dodatkowo 5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Pozdrawiam i ¯yczê jak najtañszej sk³adki.

10-19-2011, 14:54
Marcinwwa
Junior Member

Kod promocyjny 89822866

Dodatkowa zniżka w liberty direct - 50 lub 100zł

Polecam powołać się na ten numer polisy Liberty Direct 89822866.
Można wpisać lub skopiować i wkleić na stronie internetowej kod promocyjny liberty direct - ostatnie pole na dole na pierwszej stronie do wyliczania składki.

Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi.
Wystarczy tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego z forum który
polecił ubezpieczenie i podać mu ten kod 89822866

Więcej informacji na stronach:

89822866

11-01-2011, 00:56
Dominicue
Member

Dodatkowe zni¿ki na OC i AC

Dodatkowa zni¿ka na OC i AC w Liberty Direct:

Krok 1.
Sk³adkê oblicz oraz wykup za pomoc± tego linka, gdy¿ za wykupienie polisy przez internet jest dodatkowa zni¿ka 5%.

Krok 2.
W ostatnim polu Nr polisy Podaruj znajomemu zni¿kê wprowad¼ ten oto kod:

75369166

Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.
(50z³ na OC lub 100z³ na pakiet OC/AC)

Pamiêtaj!!!
1-link
2-kod promocyjny 75369166

Dodatkowo zyskasz 5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Wszystkie zni¿ki ³±cz± siê z tymi , które aktualnie posiadasz (np. 60% za bezszkodow± jazdê).

Dok³adne informacjê o rabatach na OC i AC- [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

11-02-2011, 07:46
magdalenaparzoch
Senior Member

Kod zni¿kowy axa 9704389

¦wie¿y kod promocyjny AXA Direct: 9704389

Zawieraj±c ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA drog± telefoniczn± lub poprzez internet polecam powo³aæ siê na kod promocyjny nr 9704389 obni¿aj±cy wysoko¶æ sk³adki do zap³acenia o 30 z³ w przypadku zakupu OC lub o 60 z³ w przypadku nabycia pe³nego pakietu OC i AC.

Kod wa¿ny do 12.07.2012r.

¯yczê szerokiej drogi...

11-15-2011, 11:08
Dominicue
Member

Kod promocyjny You Can Drive - Nowo¶æ dla m³odych kierowców !!!

Jedyna taka oferta dla m³odych kierowców!

YOU CAN DRIVE czyli nowoczesna platforma ubezpieczeniowa dla ludzi m³odych (do 30 roku ¿ycia).

Nie musisz mieæ w³asnych zni¿ek.
Wystarcz± 2 lata bezszkodowej jazdy.

Kalkulator online znajdziesz tutaj:

Kod promocyjny na to ubezpieczenie daj±cy 10% dodatkowego rabatu pobierzesz pod tym linkiem:

Pozdrawiam i ¿yczê szerokiej drogi...

03-12-2013, 18:36
zibi
Junior Member

Thumbs up najtañsze OC

Ja jak szuka³em najtañszego OC, to te¿ zacz±³em od tych porównywarek i w ka¿dej wychodzi³o mi co innego. Dla mnie to jaka¶ lipa. Najlepiej skorzystaæ z jakiej¶ firmy, która wspó³pracuje z firmami ubezpieczeniowymi. Przynajmniej gadasz z cz³owiekiem a nie z cyferkami i masz pewno¶æ, ¿e wybierze Ci najtañsze OC. Ja trafi³em przypadkiem na naprawdê konkretnego faceta i wszystko mi wyliczy³, porówna³ i w chwilê mia³em ju¿ polisê. Aha.. nic nie p³aci³em.
Jakby kto¶ chcia³ namiar do niego to dajcie znaæ:

03-13-2013, 15:30
Driver23
Junior Member

W chwili obecnej posiadam F Focusa 2001. Do¶æ d³ugo szuka³em czego¶ ciekawego, ale ostatecznie zdecydowa³em siê na liberty. Od 6 lat posiadam ubezpieczenie -[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]jazda, pe³ne zni¿ki. W liberty kasuj± mnie prawie 600 z³

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks