Mi multiagent ubezpieczeniowy ze swoimi "trikami" tak wyliczy³ sk³adkê, ¿e taniej wysz³o mi ju¿ na porównywarce polis [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] . Chyba za du¿± prowizjê sobie policzy³ ;-)
Szczerze polecam m³odym kierowcom ubezpieczyæ samochód w LIBERTY DIRECT. Naprawdê tanio! Ubezpiecza³em swój samochód po raz pierwszy, nie mia³em ¿adnych zni¿ek, a OC wynios³o mnie tylko 466 z³ na ca³y rok, przy czym u innych ubezpieczycieli sk³adka wychodzi³a ¶rednio oko³o 1000 z³.
Dziêki tej instrukcji i mojemu nr polisy 90582151 (aktualny na 2011/2012) dostaniesz dodatkow± znizkê.
Zdziwisz siê jak ma³a sk³adka CI wyjdzie, wystarczy wykonaæ 3 proste kroki:
Krok 1.
Musisz wej¶æ przez tego linka, gdy¿ za wykupienie i wyliczenie sk³adki przez internet jest ekstra zni¿ka 5%.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Krok 2.
Podczas liczenia sk³adki w polu z prognozowanym przebiegiem rocznym, je¿eli du¿o nie je¼dzisz bo inaczej jest to oszustwo-) Podaj jak najni¿szy przebieg.
Dane te maj± jedynie charakter podgl±dowy, ale maj± znacz±cy wp³yw na wysoko¶æ Twojej sk³adki.
Krok 3.
W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod 90582151 Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.
LIBERTY DIRECT GWARANTUJE NIE TYLKO NISKI KOSZT UBEZPIECZENIA, ALE RÓWNIE¯ MO¯LIWO¦Æ ZARABIANIA DODATKOWYCH PIENIÊDZY - ZA POLECENIE LIBERTY DIRECT INNEJ OSOBIE, KTÓRA WYKORZYSTA WASZ NUMER POLISY DOSTAJECIE 50 lub 100 z³
Bardzo Was proszê je¿eli zdecydujecie siê ubezpieczyæ samochód w Liberty Direct o podawanie mojego nr polisy 90582151 Bedzie to zarówno korzy¶æ dla Was jak i dla mnie, dostaniecie 50 z³ zni¿ki przy OC lub 100 z³ przy AC
Pamiêtaj!!!
1-link
2-przebieg
3-kod promocyjny
Dodatkowo za obliczenie sk³adki przez internet jest gwarantowane 5% + dodatkowo 5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.
Polecam powołać się na ten numer polisy Liberty Direct 89822866.
Można wpisać lub skopiować i wkleić na stronie internetowej kod promocyjny liberty direct - ostatnie pole na dole na pierwszej stronie do wyliczania składki.
Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi.
Wystarczy tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego z forum który
polecił ubezpieczenie i podać mu ten kod 89822866
Więcej informacji na stronach: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
Zawieraj±c ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA drog± telefoniczn± lub poprzez internet polecam powo³aæ siê na kod promocyjny nr 9704389 obni¿aj±cy wysoko¶æ sk³adki do zap³acenia o 30 z³ w przypadku zakupu OC lub o 60 z³ w przypadku nabycia pe³nego pakietu OC i AC.
Ja jak szuka³em najtañszego OC, to te¿ zacz±³em od tych porównywarek i w ka¿dej wychodzi³o mi co innego. Dla mnie to jaka¶ lipa. Najlepiej skorzystaæ z jakiej¶ firmy, która wspó³pracuje z firmami ubezpieczeniowymi. Przynajmniej gadasz z cz³owiekiem a nie z cyferkami i masz pewno¶æ, ¿e wybierze Ci najtañsze OC. Ja trafi³em przypadkiem na naprawdê konkretnego faceta i wszystko mi wyliczy³, porówna³ i w chwilê mia³em ju¿ polisê. Aha.. nic nie p³aci³em.
Jakby kto¶ chcia³ namiar do niego to dajcie znaæ: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
W chwili obecnej posiadam F Focusa 2001. Do¶æ d³ugo szuka³em czego¶ ciekawego, ale ostatecznie zdecydowa³em siê na liberty. Od 6 lat posiadam ubezpieczenie -[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]jazda, pe³ne zni¿ki. W liberty kasuj± mnie prawie 600 z³
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ
zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce...
Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W
której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z...
Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam!
Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli
dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê.
Pozdrawiam...
Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60
Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego
a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl
...