Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-05-2011, 19:50
bagno
Go¶æ

Re: padaj±cy akumulator - co ja mam z tym z³omem zrobiæ?

U¿ytkownik "Filip KK" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:ifj9b3$9qq$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].icm.edu.pl...
> Dzia³asz?

No i tak jak my¶la³em. Wytrzymuje dwa rozruchy i dwa dni stania. Potem przy
probie
rozruchu ju¿ napiêcie tak siada, ¿e ca³a elektronika siê resetuje.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Padaj±ce sprzêg³o - na ** p.m.s ** Pszemol pisze tak: > Jak by¶ mia³ w nim wolnoss±cy 3,2 litra V6 to by Ci siê nim dobrze > je¼dzi³o Je¼dzi³em te¿... Forum samochodowe
padaj±ce ³o¿yska w kole - Dnia Thu, 11 Nov 2010 00:02:39 +0100, M1SLQ napisa³(a): > Co mo¿e byæ przyczyn± niezwykle szybkiego zu¿ywania siê ³o¿yska (lewy >... Forum samochodowe
Kryzys! Koncerny padaj±! A we¼ i kup teraz nowy samochód... - Dawno mnie tu nie by³o bo i z czasem ostatnio u mnie kiepsko ale stwierdzilem ¿e siê podzielê ostatnimi wra¿eniami... Otó¿ jaki¶ czas temu... Forum samochodowe
[Kangoo 1.2 16V] padaj±ce sondy lambda - Kto¶ siê spotka³ z problemem jak powy¿ej ? Co by nie wsadziæ (orygina³, podróbka) wkrótce pada i lampka silnika znowu siê ¶wieci ... ... Forum samochodowe
g³o¶ne hucz±ce opony, czy da siê co¶ z nimi zrobiæ? wulkanizator co¶ da radê zrobiæ? - Witam, letnie opony mam bardzo g³o¶ne powy¿ej 70km/h huczenie spore... na zimowych nawet przy 120km/h cicho. samochod kupiony w wakacje,... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks