Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

04-28-2011, 09:08
volv
Junior Member

Wiêkszymi literami siê nie da³o? A co z zakresem takiej polisy? Z liczb± wy³±czeñ? Z udzia³em w³asnym przy odszkodowaniach itd.

05-19-2011, 20:44
allegrorx89
Junior Member

Polecam LIBERTY DIRECT

Szczerze polecam m³odym kierowcom ubezpieczyæ samochód w LIBERTY DIRECT. Naprawdê tanio! Ubezpiecza³em swój samochód po raz pierwszy, nie mia³em ¿adnych zni¿ek, a OC wynios³o mnie tylko 466 z³ na ca³y rok, przy czym u innych ubezpieczycieli sk³adka wychodzi³a ¶rednio oko³o 1000 z³.

Dziêki tej instrukcji i mojemu nr polisy 90582151 dostaniesz dodatkow± znizkê.
Zdziwisz siê jak ma³a sk³adka CI wyjdzie, wystarczy wykonaæ 3 proste kroki:

Krok 1.
Musisz wej¶æ przez tego linka, gdy¿ za wykupienie i wyliczenie sk³adki przez internet jest ekstra zni¿ka 5%.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Krok 2.

Podczas liczenia sk³adki w polu z prognozowanym przebiegiem rocznym, je¿eli du¿o nie je¼dzisz bo inaczej jest to oszustwo-) Podaj jak najni¿szy przebieg.
Dane te maj± jedynie charakter podgl±dowy, ale maj± znacz±cy wp³yw na wysoko¶æ Twojej sk³adki.

Krok 3.

W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod 90582151 Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.

LIBERTY DIRECT GWARANTUJE NIE TYLKO NISKI KOSZT UBEZPIECZENIA, ALE RÓWNIE¯ MO¯LIWO¦Æ ZARABIANIA DODATKOWYCH PIENIÊDZY - ZA POLECENIE LIBERTY DIRECT INNEJ OSOBIE, KTÓRA WYKORZYSTA WASZ NUMER POLISY DOSTAJECIE 50 lub 100 z³

Bardzo Was proszê je¿eli zdecydujecie siê ubezpieczyæ samochód w Liberty Direct o podawanie mojego nr polisy 90582151 Bedzie to zarówno korzy¶æ dla Was jak i dla mnie, dostaniecie 50 z³ zni¿ki przy OC lub 100 z³ przy AC

Pamiêtaj!!!
1-link
2-przebieg
3-kod promocyjny

Dodatkowo za obliczenie sk³adki przez internet jest gwarantowane 5% + dodatkowo 5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Pozdrawiam i ¯yczê jak najtañszej sk³adki.

05-24-2011, 13:37
Dominicue
Member

Lightbulb Aktualne instrukcjê na dodatkowe zni¿ki OC i AC. Sprawd¼ to >>>

Pozdrawiam.

07-01-2011, 09:48
Kod_Liberty_Direct
Junior Member

Thumbs up Kod Liberty Direct 71978974 największa zniżka i najtansze ubezpieczenie

Polecam powołać się na ten Kod promocyjny Liberty Direct 71978974, wystarczy skopiować i wkleić.
Można wpisać lub skopiować i wkleić na stronie internetowej kod promocyjny liberty direct - ostatnie pole na dole na pierwszej stronie do wyliczania składki.

Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi.
Trzeba tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego który polecił mi ubezpieczenie u Was i podać mu ten kod
71978974

Numer ten uprawnia do zniżki w wysokości
50zł na samo OC
100zł na OC i AC
Dodatkowo można uzyskać jeszcze 10% zniżki
5% za płatność jednorazową
5% za płatność kartą kredytową

Powyższe zniżki sumują się z tymi które już posiadasz !!

Kalkulator OC/AC Liberty Direct oraz instrukcje i porady jak uzyskać największą zniżkę znajduje się pod linkiem

ZOBACZ KONIECZNIE!!

Składkę polecam zapisać po wyliczeniach bo dane można wtedy wielokrotnie modyfikować bez żadnych konsekwencji tak aby uzyskać jeszcze niższą składkę
bez konieczności za każdym razem wprowadzania podstawowych danych takich jak marka pojazdu ,rodzaj , rocznik itd.

Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głÃ³wnej Liberty Direct w polu o nazwie "kontakt".
Można oczywiście zadzwonić pod nr tel 195 21 bądź (022) 589 91 91

Zachęcam zatem do wyliczenia składki, używając numeru polisy Liberty Direct

71978974

Numer ten jest tym samym co Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct , Numer polisy Liberty Direct

Numer 71978974 ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest ważny.
Promocję przedłużają co 3 miesiące i będą przedłużali nadal bo cieszy się sporym zainteresowaniem więc kod promocyjny Liberty Direct 71978974 nieśmiertelny

Polecam Liberty Direct i ich promocję

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich szukających taniego ubezpieczenia.

07-25-2011, 12:17
magnum
Junior Member

Ciekawa sprawa, Groupon ma dzi¶ ofertê na auto polisy OC i AC.

07-25-2011, 17:22
zarka
Junior Member

groupon

O polisach nie s³ysza³am, ale ludzie ostatnio za otworzenie ROR w banku korzystali, wiêc chyba no big deal. A jaka to promocja?

07-25-2011, 17:27
vestim
Junior Member

groupon

250 zni¿ki na OC i AC

07-28-2011, 15:03
allegrorx89
Junior Member

Najtañsze oc + dodatkowa mo¿liwo¶æ zarabiania pieniêdzy

Szczerze polecam m³odym kierowcom ubezpieczyæ samochód w LIBERTY DIRECT. Naprawdê tanio! Ubezpiecza³em swój samochód po raz pierwszy, nie mia³em ¿adnych zni¿ek, a OC wynios³o mnie tylko 466 z³ na ca³y rok, przy czym u innych ubezpieczycieli sk³adka wychodzi³a ¶rednio oko³o 1000 z³.

Dziêki tej instrukcji i mojemu nr polisy 90582151 dostaniesz dodatkow± znizkê.
Zdziwisz siê jak ma³a sk³adka CI wyjdzie, wystarczy wykonaæ 3 proste kroki:

Krok 1.
Musisz wej¶æ przez tego linka, gdy¿ za wykupienie i wyliczenie sk³adki przez internet jest ekstra zni¿ka 5%.

Krok 2.

Podczas liczenia sk³adki w polu z prognozowanym przebiegiem rocznym, je¿eli du¿o nie je¼dzisz bo inaczej jest to oszustwo-) Podaj jak najni¿szy przebieg.
Dane te maj± jedynie charakter podgl±dowy, ale maj± znacz±cy wp³yw na wysoko¶æ Twojej sk³adki.

Krok 3.

W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod 90582151 Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.

LIBERTY DIRECT GWARANTUJE NIE TYLKO NISKI KOSZT UBEZPIECZENIA, ALE RÓWNIE¯ MO¯LIWO¦Æ ZARABIANIA DODATKOWYCH PIENIÊDZY - ZA POLECENIE LIBERTY DIRECT INNEJ OSOBIE, KTÓRA WYKORZYSTA WASZ NUMER POLISY DOSTAJECIE 50 lub 100 z³

Bardzo Was proszê je¿eli zdecydujecie siê ubezpieczyæ samochód w Liberty Direct o podawanie mojego nr polisy 90582151 Bedzie to zarówno korzy¶æ dla Was jak i dla mnie, dostaniecie 50 z³ zni¿ki przy OC lub 100 z³ przy AC

Pamiêtaj!
1-link
2-przebieg
3-kod promocyjny

Dodatkowo za obliczenie sk³adki przez internet jest gwarantowane 5% + dodatkowo 5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Pozdrawiam i ¯yczê jak najtañszej sk³adki.

07-29-2011, 18:36
Dominicue
Member

Rabaty na OC i AC w Liberty Direct oraz w Axa Direct. Sprawd¼ to!

Dodatkowa zni¿ka na OC i AC w Liberty Direct:

Krok 1.
Sk³adkê oblicz oraz wykup za pomoc± tego linka, gdy¿ za wykupienie polisy przez internet jest dodatkowa zni¿ka 5%.

Krok 2.
W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod:
75369166
Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.
(50z³ na OC lub 100z³ na pakiet OC/AC)

Pamiêtaj!!!
1-link
2-kod promocyjny 75369166

Dodatkowo zyskasz5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Wszystkie zni¿ki ³±cz± siê z tymi , które aktualnie posiadasz. (np. 60% za bezszkodow± jazdê)

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich kierowców. k:

08-28-2011, 11:06
kunderak
Junior Member

Liberty direct

Do zaoferowania mam najtañsze ubezpieczenie OC jak i równie¿ OC+ AC w firmie Liberty direckt ! Goraco polecam W czasie wyliczenia ( Kaukulator OC) je¶li podasz kod promocyjny w postaci 2010-75365691 ( to nr polisy dla renault Clio II ) dostaniesz zni¿kê 50 z³ !!! Wykupujac OC + AC Zni¿ka wynosi 100 z³ !!!

Kod promocyjny: 2010-75365691

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks