Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-31-2010, 11:01
volver
Member

Tyle, ¿e nie wszystkie firmy to maj±, ja mam polisê w pzu i je¶li chodzi o procedurê zg³oszenia szkody i wyp³±ty odszkodowania, to te mniejsze szkody s± do ogarniêcia dos³ownei w kilka dni.

06-06-2010, 14:05
nika123
Junior Member

Ja polecam ubezpieczenie w AXA Direct.
Je¿eli chcesz mieæ tam zni¿kê na ubezpieczenie samochodu w wysoko¶ci 50 z³ lub 100 z³, to wejd¼ na stronê, gdzie mo¿esz obliczyæ swoj± sk³adkê: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i przy pierwszym pytaniu: Czy chcesz powo³aæ siê na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleæ AXA Direct znajomym"? wybierz "TAK" i wpisz w polu "Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT": BA/1725274/00
Mo¿na te¿ ten numer BA/1725274/00 podaæ podczas rozmowy telefonicznej z ubezpieczycielem Axa Direct.
Ja tak zrobi³am i naprawdê dosta³am zni¿kê!!!!!

06-24-2010, 10:49
volver
Member

A polecasz tam ac? Bo oprócz ceny istotne tez s± solidno¶c, rzetelno¶c , stabilno¶c ubezpieczyciela a przede wszystkim jego wyp³acalno¶c i wyp³acanie odszkdowañ szybko i w nale¿nej wysoko¶ci

06-30-2010, 21:39
kashmir
Junior Member

nie mam zaufania do firm, które nie s± zakorzenione w polskich realiach
od ko³yski praktycznie z PZU, jako¶ nie by³o nigdy pomys³u, ¿eby zmieniaæ.
Nie ¿a³ujê, wyp³acalni, wszystko na czas.
Plus udogodnienia, których nie maj± inne TU.

07-06-2010, 07:13
sanczopas
Junior Member

Wiadomo ¿e zawsze lepiej zaufaæ znanej firmie, ni¿ tej która dopiero co pojawi³a siê na rynku, ¿eby nie mieæ pó¼niej problemów z wyp³aceniem odszkodowania.
Poza tym naprawdê pzu posz³o w udogodnienia np. mo¿liwo¶æ zg³oszenia szkody on-line, jeszcze kilka lat temu co¶ takiego by³o nie do pomy¶lenia, a dzisiaj nie ma z tym problemu, chocia¿ szczerze mówi±c niewielu ubezpieczycieli posz³o na u³atwienia tak jak pzu, a szkoda bo ¿ycie dziêki temu by³oby du¿o ³atwiejsze.

07-07-2010, 21:58
kashmir
Junior Member

kolega w jakiej¶ firmie krzak ubezpieczy³ auto
a potem p³aka³, czeka³ 1,5 miesi±ca na odszkodowanie!!!!!
Zosta³ bez samochodu, bez pomocy, TU go po prostu ola³o.
Du¿o spraw jest na tyle prostych do ogarniêcia,
¿e naprawdê wystarczy kilka dni, zdjêcia wys³ane przez poszkodowanego
i mo¿na wyp³acaæ

07-08-2010, 10:33
sanczopas
Junior Member

Tak to niestety bywa jak siê nie ubezpieczamy u zaufanego ubezpieczyciela.
Rzeczywi¶cie sporo spraw mo¿na za³atwiæ ju¿ samemu np. zg³osiæ kolizjê drogow± przez internet w pzu, w którym masz 100% pewno¶æ ze bez ¿adnych problemów dostaniesz odszkodowanie.

07-26-2010, 20:00
volver
Member

Po takim zg³oszeniu on-line przede wszystkim du¿o szybciej dostaniesz odszkodowanie co jest dla kierowców niezwykle istotne.

03-24-2011, 15:59
Dominicue
Member

Mój Sposób na najtañsze OC i AC, mo¿e siê przyda

[Dodatkowa zni¿ka na OC i AC w Liberty Direct:

Krok 1.
Sk³adkê oblicz oraz wykup za pomoc± tego linka, gdy¿ za wykupienie polisy przez internet jest dodatkowa zni¿ka 5%.

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Krok 2.
W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod:
75369166
Dostaniesz za niego dodatkowo 100z³ lub 50z³ zni¿ki.
(50z³ na OC lub 100z³ na pakiet OC/AC)

Pamiêtaj!!!
1-link
2-kod promocyjny 75369166

Dodatkowo zyskasz5% je¶li zap³acisz kart± kredytow±.

Wszystkie zni¿ki ³±cz± siê z tymi , które aktualnie posiadasz. (np. 60% za bezszkodow± jazdê)

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich kierowców. k:

04-01-2011, 09:56
nika123
Junior Member

Talking

Ja polecam ubezpieczenie w AXA.

Je¿eli chcesz mieæ tam zni¿kê na ubezpieczenie OC i AC samochodu, to wejd¼ na stronê, gdzie mo¿esz obliczyæ swoj± sk³adkê: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i przy pytaniu o promocjê wybierz: "Poleæ AXA Direct znajomym" i wpisz w polu "Numer polisy Twojego znajomego": 2586480

Mo¿na te¿ ten numer 2586480 podaæ podczas rozmowy telefonicznej z ubezpieczycielem AXA.

Ja tak zrobi³am i naprawdê dosta³am zni¿kê!!!!!
Ten kod promocyjny w AXA dzia³a!

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks