Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-27-2008, 19:35
Mark
Go¶æ

Re: kable rozruchowe - mecedes "beczka"

On 25 Pa¼, 21:38, "Mirek" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> wrote:
> Witam,
> Chcia³bym do swojego mercedesa - diesla zakupiæ kable rozruchowe -ale na
> allegro taki du¿y wybór - w d³ugo¶ciach kabla, oraz w Ampera¿u,¿e nie wiem
> ile takie kable pozwalaj±ce odpaliæ 26 letniego diesla powinny miec Amperów.
>
> czy np. takiehttp://allegro.pl/item458801006_kable_rozruchowe_600_a_5_metrow_vari a...
> s± odpowiednie ??
>
> czy jednak szukaæ czego¶ "mocniejszego" ???

Kable musz± byæ grube- tak jak pisali poprzednicy. Na czym¶ takim,
mozesz mieæ efekt jakby akumulator z którego po¿yczasz pr±d- te¿ by³
niedo³adowany. Rozrusznik bêdzie "chech³a³" jak na roz³adowanym- bo po
prostu nie dadz± rady przepu¶ciæ odpowiedniej ilo¶ci pradu na raz. Nie
wiem ile potrzebuje "beczka" ale np busa z wiekszym dieslem raczej na
pewno z tego nie odpalisz. Kup porz±dne grube przewody, nie "gruby"
silikon.

« | »

na Forum Kierowców
thread
kable rozruchowe - jakie? - Witam, Chce kupic kable rozruchowe do uruchomienia osobowki (benzyna), jakie paremetry musza spelniac? dzieki za podpowiedz. pzdr Adam Forum samochodowe
Co to jest "prm", FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - Elou! Jako ze redaktor FAQ nie wrzuca comiesiecznego przypominacza pozwole sobie wrzucic pewien rys historyczny. W maju biezacego roku bedzie... Forum motocyklistów
Re: Co to jest "prm", "FAQ" czyli ile lat ma dyskusja " Czy mozna lac olej samochodowy do motocykla "? - "falco" <mfalco@wp.pl> wrote in message news:golj8r$62r$1@mx1.internetia.pl... > Kefir pisze: > >> Milej lektory. > > Hej, > > dobrze, że... Forum motocyklistów
Kable rozruchowe - przez gniazdo zapalnicznki (?!) - Witam, Przywyk³em do widoku kabli rozruchowych, grubych, masywnych, w solidnej otulinie, ciê¿kich i do¶æ sporo miejsca zajmuj±cych (nie... Forum samochodowe
Ktos tu jeszcze jezdzi stara "beczka"? (mercedes W123) przydlugawe.. - Witam Mercedes "beczka" W123.. To samochod mojego dziecinstwa (uwielbialem w nim jezdzic jako kilkuletnie dziecko, pamietam ze tak fajnie bujal... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks