Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-28-2013, 12:54
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Mam takie samo zdanie na ten temat,w kwestii tañszych noclegów- warto szukaæ czego¶ nieco z dala od centrum. Wtedy mo¿emy liczyæ na zdecydowanie ni¿sze ceny.

08-30-2014, 12:14
Theo
Junior Member

Wygl±da na to, ¿e odgrzewam stary topic, ale mo¿e to siê komu¶ przyda w przysz³o¶ci. Bazê noclegów min. z Poznania znalaz³em tutaj: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Przynajmniej w cenach mo¿na siê mniej wiêcej zorientowaæ.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Nocleg Bia³obrzegi, Grójec do Radomia - korzysta³ mo¿e kto¶ z taniego do 30-50zl /os noclegu przy tej trasie wym. pokój 2os do 60-100z³ niekoniecznie tv, fajnie gdyby by³a ³azienka... Forum samochodowe
Nocleg w okoliach Klagenfurtu - Witajcie Grupo Wybieram sie w sobote na wyczekane wakacje w Toskani. Tak w polowie drogi z Krakowa wypada sie gdzies zatrzymac na spanko, wiec... Forum samochodowe
Expo nocleg 12-14.02 - Witam szukam noclegu w Warszawie na Expo 12-14.02 i jako¶ ciê¿ko mi to idzie , bardzo proszê o pomoc ma kto¶ jakie¶ sugestie? znacz hotel... Forum motocyklistów
[OT] Nocleg w bieszczadach - Witam ! W mojej g³owie zrodzi³ siê pomys³ ¿eby jechaæ w czwartek wieczorem lub pi±tek na weekend w bieszczady, dlatego pro¶ba: czy kto¶... Forum motocyklistów
[OT] Nocleg w bieszczadach - W wiadomo¶ci news:gao439$en1$1@news.onet.pl juniort <w.kluczewski@wp.pl> pisze: > W mojej g³owie zrodzi³ siê pomys³ ¿eby jechaæ w czwartek... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks