Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-14-2014, 06:38
Zbigniew91
Junior Member

ja wystawiam zazwyczaj na otomoto.pl

05-21-2014, 12:18
Sklepmotonet.eu
Member

Najkrócej napisaæ,¿e wszêdzie- nigdy nie wiesz kto przegl±da Twoje og³oszenie o sprzeda¿y samochodu i kiedy mo¿e je kupiæ. Portale motoryzacyjne czy fora to tylko jeden z elementów,zostaj± te¿ og³oszenia w lokalnej prasie.

05-25-2014, 09:44
Makarone55
Junior Member

Polecam moto gratka, albo na gumtree

06-02-2014, 12:10
Piesel
Junior Member

tyle, ¿e jednak allegro to wielka platforma sprzeda¿owa, a gumtree i oxl to miejsca na ogloszenia

03-13-2015, 14:18
darekbasiak
Junior Member

Mo¿esz jeszcze tutaj dodaæ [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] jak ja swojego sprzedawa³em to tam te¿ umieszcza³em by³o trochê wy¶wietleñ a serwis darmowy.

03-14-2015, 15:58
maserton
Junior Member

My¶lê, ¿e nic poza allegro, olx i gumtree nie wchodzi w grê... Mo¿esz jeszcze wstawiæ auto do komisu ale wtedy zap³acisz spora prowizje i to nie do koñca sie op³aca...

03-17-2015, 16:47
Kury³o
Junior Member

Wed³ug mnie niezawodny jest autoGO plus. To innowacyjny system sprzeda¿y samochodów i opieki nad transakcj±.

03-18-2015, 07:02
Casia
Junior Member

jak sprzedawa³em auto to na otomoto zamie¶ci³em og³oszenie

« | »

na Forum Kierowców
thread
Sprzeda¿ samochodu FV VAT ZW - Witam Wiem, wiem, wiem ¿e odpowiednia by³aby grupa podatkowa ale potrzebujê szybkiej informacji na jaki przepis trzeba siê powo³aæ (dopisaæ... Forum samochodowe
wzorcowe og³oszenie sprzeda¿y motocykla :) - http://www.allegro.pl/item833340952_suzuki_marauder_vz_1600_nie_z_usa_europejski.html posiadacze motocykli zza oceanu ³±czcie siê w bólu :p Forum motocyklistów
Strona w sieci o oszustwach - og³oszenie sprzeda¿y auta - Witam Czy s± w necie jakie¶ strony, gdzie mo¿na opisaæ oszustwo/k³amstwo odno¶nie danego og³oszenia (motoryzacyjnego - np. sprzeda¿y... Forum samochodowe
Sprzeda¿ auta - gdzie wystawiæ - Witam. nosze sie z zamiarem sprzeda¿y autka i mam pro¶bê o radê - gdzie najlepiej w internecie wystawiæ og³oszenie? Pozdrawiam Tomek Forum samochodowe
Sprzeda¿ auta, wypowiedzenie OC, zg³oszenie do PZU - Witam! Sprzeda³em samochód. Byl ubezpieczony w PZU. Kolejny wlasciciel podpisal mi od razu papierek o rezygnacji z tego¿ ubezpieczenia. Czy... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks