Zachêcam do skorzystania z oferty multiagenci ipolis.
Oferuj± ubezpieczenia kilku towarzystw ubezpieczeniowych.
Mo¿na wype³niæ forulacz na stronie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Prze¶l± kalkulacjê na
e-mail. Mi³a kompetentna obs³uga.
Szukam na necie porownywarek cen za obowiazkowe OC,
ale jakos nic konkretnego nie moge znalezc.
Gdzie warto teraz ubezpieczyc (tylko OC)
18-letniego strucla, 1.4 litra, z dwoma (wspol)wlascicielami
przy czym jeden ma 65% znizki (chyba w allianzie)
a drugi 0%, ale obydwaj maja prawo jazdy od ponad 10 lat?
ludzie. NIE TRZEBA MIEÆ MA£EGO SILNIKA ANI BYÆ PO 40-stce ¯EBY MA£O P£ACIÆ ZA OC.
ja Wam POWIEM co trzeba zrobiæ ¯EBY MA£O ZAP£ACIÆ ZA OC
bo mam SOPSÓB na TANIE OC i AC.
GWARANTUJÊ WAM ¯E NIGDZIE NIE DOSTANIECIE NI¯SZEJ OFERTY ZA OC LUB OC i AC.
za moj± hondê acccord 2.0 benzyna z roku 1996 p³acê OC tylko 340 z³ na ROK!!!
jestem 20 letnim wspó³w³a¶cicielem nie maj±cym ¿adnych zni¿ek. OC tylko na mnie wysz³o 520z³.
co nie którzy co maj± silnik 1.0 i ubezpieczaj± siê np w link4, aviva, Liberty Direct lub PZU pewnie s± teraz w¶ciekli ale ja ich rozumiem bo sam kiedy¶ przep³aca³em za OC.
ca³a procedura jest trochê skomplikowana wiêc opiszê po kolei w prostych punktach jak za³atwiæ sobie B A R D Z O TANIE OC.
KROK NR 1: wej¶æ na stronê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] lub zadzwoniæ na nr: 195 22.
na stronie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] mo¿na tak¿e ustawiæ opcjê by zadzwonili do nas za darmo z axa o godzinie odpowiedniej dla nas.
KROK NR 2: nacisn±æ na napis na czerwonym tle "OBLICZ SK£ADKÊ"
KROK NR 3: trzeba wybraæ trzeci± opcjê na szarym tle "nie jestem klientem axa ale chcê siê powo³aæ na nr polisy klienta axa"
KROK NR 4: w rubrykê nr "nr polisy znajomego" trzeba wpisaæ AA1480743/00 . To jest najwa¿niejsza rzecz o której nie wiele ludzi jeszcze wie a która daje bardzo du¿o bo 50z³ mniej siê p³aci na OC a 100z³ MNIEJ ZAP£ACICIE przy zakupie OC i AC.
KROK NR 5: to wpisanie dalszych danych auta i w³a¶ciciela potem poznajecie cene.
KROK NR 6: po poznaniu ceny OGARNIA WAS ZADOWOLENIE Z TAK TANIEJ OFERTY UBEZPIECZENIA OC.
>> Gdzie warto teraz ubezpieczyc (tylko OC) 18-letniego strucla, 1.4
>> litra, z dwoma (wspol)wlascicielami przy czym jeden ma 65% znizki
>> (chyba w allianzie) a drugi 0%, ale obydwaj maja prawo jazdy od ponad
>> 10 lat?
>
> Proponuje sprawdzić na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - mi tam wyszÅ‚o najtaniej.
Z ciekawości sprawdziłem i muszę przyznać, że humor im dopisuje. Pełne
ubezpieczenie proponujÄ… w cenie 40% mojego auta (wg. ich wyceny, tak
naprawdę to bliżej 50%). ;-)
--
Boberek, co nosi pulowerek
ludzie. NIE TRZEBA MIEÆ MA£EGO SILNIKA ¯EBY MA£O P£ACIÆ ZA OC.
p³ace tyle pomimo i¿ jestem 20 latkiem wspó³w³a¶cicielem. OC tylko na mnie wysz³o 470z³(520-50z³ -czytaj dalej)
co nie którzy co maj± silnik 1.0 i ubezpieczaj± siê np w link4 lub PZU pewnie s± teraz w¶ciekli ale ja ich rozumiem bo sam kiedy¶ przep³aca³em za OC.
ca³a procedura jest trochê skomplikowana wiêc opiszê po kolei w prostych punktach jak za³atwiæ sobie B A R D Z O TANIE OC.
KROK NR 1: wej¶æ na stronê [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] lub zadzwoniæ na nr: 195 22.
na stronie [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] mo¿na tak¿e ustawiæ opcjê by zadzwonili do nas za darmo z axa o godzinie odpowiedniej dla nas.
KROK NR 3: trzeba wybraæ trzeci± opcjê na szarym tle "nie jestem klientem axa ale chcê siê powo³aæ na nr polisy klienta axa"
KROK NR 4: w rubrykê nr "nr polisy znajomego" trzeba wpisaæ AA1480743/00 . To jest najwa¿niejsza rzecz o której nie wiele ludzi jeszcze wie a która daje bardzo du¿o bo 50z³ mniej siê p³aci na OC a 100z³ MNIEJ ZAP£ACICIE przy zakupie OC i AC.
KROK NR 5: to wpisanie dalszych danych auta i w³a¶ciciela potem poznajecie cene.
KROK NR 6: po poznaniu ceny OGARNIA WAS ZADOWOLENIE Z TAK TANIEJ OFERTY UBEZPIECZENIA OC.
U¿ytkownik "Scyzoryk" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:gl177a$rsj$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].edu.pl...
>
>>Proponuje sprawdziæ na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] - mi tam wysz³o najtaniej.
>
> u mnie jakie¶ 4 razy dro¿ej ni¿ w allianz direct
A dla mnie bardzo tanio. ;o
--
maniac
ludzie. NIE TRZEBA MIEÆ MA£EGO SILNIKA ¯EBY MA£O P£ACIÆ ZA OC.
NIE TRZEBA MIEÆ TAK¯E 40 LAT BY MIEÆ TANIE OC
Jestem 20 letnim wspó³w³a¶cicielem i wysz³o nam 340z³. Gdybym chcia³ na siebie OC przy
Moich 40% zni¿kach i wieku 20 lat to wysz³o mi 470 z³.
Oferta Axa Direct z numerem polisy znajomego AA1480743/00 jest nie do przebicia.
TRZEBA siê POWO£AÆ w³a¶nie na ten NR POLISY: AA1480743/00
co nie którzy co maj± silnik 1.0 i ubezpieczaj± siê np w link4 lub PZU pewnie s± teraz w¶ciekli ale ja ich rozumiem bo sam kiedy¶ przep³aca³em za OC.
Te porównywarki do mnie nie trafiaj±, bo skupiaj± siê przede wszystkim na cenie, dla mnie osobi¶cie najistotniejsza jest marka i wyp³acalno¶æ ubezpieczyciela szczególnie przy wyborze AC.
Jest w necie wiele porównywarek ubezpieczeñ samochodowych. Osobi¶cie polecam ubezpieczenia komunikacyjne Direct. Maj± do¶æ tanie poniewa¿ sk³adka OC jest obni¿ona o prowizjê po¶rednika. Ja szuka³em d³ugo zanim kupi³em [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Pierwsze oblecia³em ca³e miasto, wszystkich po¶redników i krzykneli mi 2000 z³ (mam golfa TDI 130 km z 2001r). Kumpel poradzi³ przez internet - wtedy GPS rozdawali chyba w promocji. [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] online s± ca³kiem ok. Mozna wysy³aæ wnioski kontaktu. Najlepiej przejrzeæ wszystkie dostepne [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i dopiero pó¼niej kupiæ.
Jeszcze co dobre - wystawiaja polisê na emaila. Czyli jak ktos potrzenbuje na ju¿, polecam
pozdro.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] warto dobrze przeliczyæ na jakim¶ kalkulatorze ubezpieczeñ, czy skontaktowaæ siê z doradc± i wybraæ najoptymalniejsze.
Mi tez wszystkie porównywarki te¿ nie bardzo odpowiadaja. Liczy sie wiarygodno¶c i wyp³acalno¶c ubezpieczyciela-jak kto¶ ju¿ m±drze napisa³ powy¿ej. Ceny nie odgrywaja az tak istotnej roli.
Dla mnie najkorzyatniejsze OC wysz³o w 2 firmach. Jenda to by³a jaka¶ ma³o znana a druga to AXA. I poniewa¿ wiem, ¿e AXa od lat ma dobra renome na rynku miedzynarodowym, to zdecydowa³em siê w³a¶nie na AXA.
Do najtañszego OC dosta³em dodatkowy pakiet, w którym mam
- GRATIS HOLOWANIE na terenie ca³ego kraju
- GRATIS SAMOCHÓD ZASTEPCZY na 3 dni - NNW kierowcy na 250 ty¶
- NNW ka¿dego z pasa¿erów na 50 ty¶
- 100 z³ zni¿ki po podaniu numeru polisy znajomego (z forum).
Je¶li chcecie tanie i dobre OC, to polecam AXA. A za powo³anie sie na mój numer polisy dostacie dodatkow± zni¿kê !!!Wystraczy skopiowaæ do kalkulatora
8169295
8169295
8169295
8169295
LUB podaæ na pocz±tku rozmowy tel. pod 48 22 599 9522
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ
zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce...
Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W
której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z...
Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam!
Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli
dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê.
Pozdrawiam...
Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60
Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego
a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl
...