Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

12-08-2008, 06:14
Gabriel'Varius'
Go¶æ

Re: Barbórka 2008 - pytanie o bilety

>>>Ja mogê pozdrowiæ Clio kombi przed siedzib± PKW jako¶ w sierpniu. Da³bym
>>>siê pokroiæ, ¿e bia³e ale teraz to ju¿ nie jestem pewien - mo¿e
>>>granatowe.

>>
>>Jesli przez PKW rozumiesz [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] to zawsze stoji tam od 6 do 14 moje
>>granatowe Clio kombi z naklejka :-)

>
>
> No to pozdrawiam - musia³o byæ granatowe

A dziekuje :-)
Co Ty u nas w firmie robiles?
Jesli bedziesz nastepnym razem to daj znac lub zawitaj do pok. nr2 na
kawe (wydzial PBW) :-)
pozdrawiam

--
----------> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] <----------
Mówiæ prawdê i umieæ prawd± ¿yæ - oto rzecz wielkiej wagi.
Oskar Wilde

« | »

na Forum Kierowców
thread
Open`er Festival 2,3,4,5 - bilety sprzedam - Witam, Bilety sztuk 2 z polem namiotowym na caly Festiwal 2-5. Nadmienie ze nie ma juz biletow z polem. Wiecej informacji - mailme. ... Forum motocyklistów
jeszcze na temat watku z 27.12.2008 - "pytanie z PoRD" - witam, tak wiec po rozmowie z instruktorem oraz egzaminatorem z osrodka pragne poinformowac: ze znak ograniczajacy predkosc (B33) umieszczony... Forum samochodowe
Mocowanie kierunkow w R1 2004, a 2008-pytanie. - Witam. Jako, ze w ASO Yamaha nie sa w stanie udzielic mi odpowiedzi (haha) bardzo prosze o pomoc do znawcow tematu. A mianowiecie. Czy mocowania... Forum motocyklistów
[Spam] Bilety na X-Fighter's - halo. bilety sa cztery, po 200PLN, miejsca siedzace Sektor 2 rzad 15 (sam srodek) Jasny ch*j mnie strzela ale znowu nie zobacze na zywo. --... Forum motocyklistów
Re: bilety MotoGP Brno - grequnapisal > Majaknapisal >> U¿ytkownik "galis" <galisWYTNIJTO@go2.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >>... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks