Ja wlewa³em do swojego auta ceramizer do p³ynu hydraulicznego uk³adów wspomagania. Mia³em problem z lekkim drganiem kierownicy przy wy¿szych prêdko¶ciach, na to pomog³o, ale dolewa³em w lecie wiec ciêzko mi powiedzieæ czy na to pomaga, choæ z tego co kojarzê z w³a¶ciwo¶ci tego preparatu to jest tam co¶ o tym
Ja bym nie ryzykowa³a, kiedy¶ dolewa³am taki uszlachetniacz do oleju i tylko musia³am czy¶ciæ ca³y bak...koszmar. Tak¿e teraz tylko olej i w sumie zamawiam ju¿ od d³u¿szego czasu tylko ten LIQUI MOLY [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].
My¶lê ¿e jak ju¿, to mo¿na dodawaæ p³yny które pochodz± od sprawdzonych firm. Zawsze siê bêdzie mia³o pewno¶æ, ¿e jest to produkt wy¿szej klasy ni¿ jaki¶ podrzêdny.
Po mimo ni¿szych cen benzyny, to i tak wiele osób decyduje siê na gaz?
Uwa¿acie, ¿e warto?
W sumie przelicza³am sobie moje zu¿ycie na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] i z niego wynika, ¿e na mojej trasie taka instalacja by siê op³aca³a i do¶æ szybko zwróci³a. Zw³aszcza, ¿e gaz poszed³ o 1 z³ w dó³.
S±dzicie, ¿e te ceny siê d³ugo utrzymaj±.
dodatki do paliwa a silnik - W dniu 2011-06-27 23:41, A5tu5 pisze:
> Witajcie,
> na stacja paliw mo¿na kupiæ jakie¶ dodatki do paliwa (chodzi mi o
> benzynê). Czasem...
Forum samochodowe
R7 Magprofessional i inne dodatki czyszczace - Dnia Sat, 25 Dec 2010 22:25:06 +0100, Tomasz Pyra napisa³(a):
>> Nie, ale zaczal sie odczuwalnie lepiej zbierac i latwiej odpalac.
>
> Je¿eli...
Forum samochodowe
Zimowe dodatki do oleju napêdowego. - W dniu 2010-11-29 19:37, ToMasz pisze:
> a ja ostatnio robi³em testy. Letnie paliwo robi sie mleczne ju¿ poni¿ej
> zera, przy -10stopmi -...
Forum samochodowe
Dodatki do LPG - Widuje w sprzedazy rozne dodatki do LPG - glownie czyszczace, ale tez
"uszlachetniajace", cokolwiek mialoby to znaczyc. Czy ktos testowal w
praniu...
Forum samochodowe
najnowsze dodatki - proszê o opinie - Witam,
Czy kto¶ mo¿e z posiadaczy Audi, VW czy Skody u¿ywa i ma w swoim samochodzie
takich bajerów jak Szyberdach z bateriami s³onecznymi...