Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-03-2015, 10:44
bielskia
Junior Member

Ja nigdy nie potrzebowa³em kursu bezpiecznej jazdy. Po prostu staram siê uwa¿aæ i my¶leæ na drodze ; )

02-05-2015, 19:22
Olivia
Junior Member

Niektórym na pewno kurs bezpiecznej jazdy siê przyda.

02-07-2015, 12:50
spaniard
Junior Member

To ju¿ zale¿y od tego jak kto siê czuje na drodze. Jak siê boisz je¼dziæ, to mo¿e skorzystaj, ale to nie oznacza te¿, ¿e nagle nie wiadomo jak Ci poziom umiejêtno¶ci podskoczy. Po prostu du¿o praktyki i m±drej jazdy i bêdziesz umia³ siê "¶wiadomie" poruszaæ po drodze.

02-09-2015, 19:13
Majniak
Junior Member

Takie rzeczy powinny byæ nauczane na kursie szkolenia kierowców. Nie widzê sensu robiæ tego teraz.

02-10-2015, 08:53
adam88
Junior Member

Thumbs up

:
Takie rzeczy powinny byæ nauczane na kursie szkolenia kierowców. Nie widzê sensu robiæ tego teraz.
dok³adnie, mam takie samo zdanie

02-13-2015, 15:50
reniu
Junior Member

Ja chyba wykupiê taki kurs ¿onie...

02-14-2015, 12:23
rolando
Junior Member

¯onom i m³odym narwanym synom na pewno by siê to przyda³o ; )

02-16-2015, 11:02
Zbychu99
Junior Member

Przyda sie w szczególno¶ci m³odym niedo¶wiadczonym kierowcom którzy lubi± szaleæ na ulicach

02-17-2015, 19:00
sabniro10
Junior Member

Samemu chêtnie zapisa³bym siê na taki kurs. W Koninie(wlkp) niestety z tego co wiem nie ma takiej mo¿liwo¶ci.

02-19-2015, 05:04
janbracki
Junior Member

Ja te¿ mam w planach zrobiæ taki kurs. Szczególnie interesuje mnie wychodzenie z po¶lizgów.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kurs "szybkiej / bezpiecznej" jazdy - okolice £ódzkiego? - Witam, mo¿ecie mi poleciæ gdzie w £ódzkim znajdê szko³ê prowadz±c± kursy szybkiej / bezpiecznej jazdy? Chodzi mi o maty po¶lizgowe,... Forum samochodowe
Na kursie pewnie nic nie wspominali... - W dniu 2011-07-27 15:43, AZ pisze: > http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,utknely-w-ogromnej-kaluzy,249901.html > > Smutne jest to, ze tak... Forum samochodowe
Bezpiecznej jazdy w te ¶wiêta - Taki film z kapanii spo³ecznej znalaz³em: http://www.youtube.com/watch?v=Z2mf8DtWWd8 Wojtek Forum samochodowe
Wypadek na kursie kat. A - odszkodowanie? - Witam wszystkich! Pó³tora tygodnia temu, moja dziewczyna podczas 2 godziny kursu upad³a tak niefortunnie, ¿e Honda przygniot³a jej stopê.... Forum motocyklistów
Wywrotka na kursie - Witajcie, W³a¶nie siê dowiedzia³em, ¿e kole¿anka mia³a wywrotkê nakursie. W motocyklu s± jakie¶ tam zniszczenia (nie wiem jakie... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks