Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-20-2014, 19:49
Kane
Junior Member

Na pewno widok komiczny Radiowóz na lawecie bawi mnie ogromnie, bo mi siê zaraz robi retrospekcja, jak to policja bandziorów gania lawetami.... Jeszcze gdzie¶ widzia³em fajn± fotkê ³adunku, jak siê dokopiê, to wrzucê.

« | »

na Forum Kierowców
thread
jakie CB z ASC? - W dniu 2012-01-13 09:18, Grejon pisze: > W dniu 2012-01-13 09:10, Lukasz pisze: > >> no niby nic, ale z³api± mnie na autostradzie jad±cego... Forum samochodowe
Renault Megane - jakie wady? jakie zalety? - U¿ytkownik "Przemek V" <przemmvv@gmail.com> napisa³ w wiadomo¶ci news: >Ciê¿ko >Megane kombi siê podniecaæ i pewnie tak ma 90%... Forum samochodowe
Jakie i ile? - Obecnie "leci" w TV 24 godzinny wy¶cig w Le Mans. Pytanie dotyczy najszybszych samochodów, Audi, Peugeot, Lola itp. Jakie pojemno¶ci maj±... Forum samochodowe
jakie CB - postanowi³am zaczaæ mieæ CB-radio co wybraæ? (ewentualnie, gdzie w 3ce kupiæ)? dziêki Forum samochodowe
jakie CB - glizda pisze: > > U¿ytkownik "gosmo" napisa³ >> Jacek pisze: >>> "ma³o porêczne"? >>> Chcesz powiedzieæ, ¿e ka¿dorazowe ¶ci±ganie... Forum motoryzacyjne

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks