Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

Odpowiedz

09-03-2008, 06:25
szerszen
Gość

Domyślnie Re: Sprzedaż auta - gdzie wystawić

Użytkownik "::[TOOMAS]::" <[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]> napisał w wiadomości
news:g9l6gs$fom$[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ].neostrada.pl...

> Jak ktoś chce więcej szczegółów to na priw: toomas(at)o2(dot)pl

daj ogloszenie na [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Odpowiedz

Skocz do forum

Podobne wątki na Forum Kierowców
Wątek Forum
Gdzie wystawić ogłoszenie o sprzedaży samochodu - .... aby uzyskać jak najwięcej oglądających (potencjalnych kupców)? Oprócz tych serwisów: otomoto.pl (to idzie do allegro automagicznie)... Forum samochodowe
Złomowanie auta - sprzedaż na części - Witam Orientuje się ktoś jakie są procedury ze złomowania samochodu? I czy jest jakaś firma w warszawie która jest wstanie się tym zająć?... Forum samochodowe
Sprzedaż auta na co uważać? - Jak sprzedaję auto to daję swoje oc nowemu właścicielowi? I czy potem zgłaszam fakt sprzedaży swojemu ubezpieczycielowi? Odzyskam wtedy jakieś... Forum samochodowe
Sprzedaż auta nieprzerejestrowanego a WK - Zastanawiam się czy to mój wydział komunikacji ma swoje procedury czy tak jest wszędzie. Kupiłem auto które było zarejestrowane w tym samym... Forum samochodowe
Sprzedaż auta obcokrajowcowi - Witam !! Chciałem się zapytać jak wedle przepisów wygląda sprzedaż samochodu obcokrajowcowi (mieszkaniec UE). Auto jest uszkodzone i DR jest w... Forum samochodowe

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:28.

Statystyki forum
Wątków:
Partnerzy
vBSkinworks
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.