Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

01-19-2015, 09:17
rolando
Junior Member

Kiedy¶ w empiku mo¿na by³o kupiæ takie rzeczy jak przejazd sportowym samochodem. Nie wiem czy to dalej jest dostêpne. Ale ja bym siê skupi³ na akcesoriach do samochodu ; )

01-19-2015, 10:17
Marickii22
Junior Member

Przejazd sportowym autem to musi byæ super sprawa, prezent idealny

01-20-2015, 05:05
epita
Junior Member

prezent ? najlepszy to zestaw czy¶ciocha, czyli robisz jedn± wielk± paczkê i kupujesz szmatki, parê kosmetyków. wiêcej ni¿ 120z³ raczej nie powinno kosztowaæ.

01-20-2015, 10:59
CSturboserwis.pl
Member

Je¿eli jest to fa motoryzacji to z pewno¶ci± kosmetyki lub ewentualnie inne akcesoria do samochodu jak dywaniki czy oryginalne wycieraczki bêd± fajnym pomys³em. Teraz wszystko bez problemu kupisz w sklepach internetowych.

01-20-2015, 12:22
pereiro
Junior Member

Kurde, nigdy o tym nie pomyslalem, a faktycznie swietny pomysl na prezent. Muszê to jako¶ delikatnie podsunac mojej dziewczynie

01-21-2015, 12:11
Mark77
Junior Member

Szwagier od swojej ¿ony otrzyma³ prezent w postaci klocków lego, a dok³adnie Ferrari F1. Cieszy³ siê jak dziecko

01-22-2015, 18:08
patrykk84
Member

Taka jazda szybkim autem to musi byæ niezapomniana przygoda. Sam bym nie pogardzi³ prezentem w tym gu¶cie

03-20-2015, 07:33
jagodzianka
Junior Member

A po co komu¶ np. alkomat- skoro nie pije w ogóle!
To mo¿e prêdzej jaki¶ pokrowiec na kierownicê- [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]
albo ga³ka zmiany biegów. S± takie ciekawe i designerskie, tylko trzeba troszkê poszukaæ w necie.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Prezent od KHI dla Falco... - U¿ytkownik "de Fresz" <defresz@NOSPAMo2.pl> napisa³ w wiadomo¶ci grup dyskusyjnych:i9h1vp$s8r$1@inews.gazeta.pl... > (...) Albo do tego... Forum motocyklistów
[s] Naklejki dla ka¿dego FANA Motorsportu - Witam. Zachêcam do zakupu naklejek WRC, F1, oraz Janusz Kulig. Poni¿ej zamieszczam linki do aukcji allegro. Cena najni¿sza w sieci. Naklejki... Forum samochodowe
prezent - Czego to ludzie nie wymysla http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,95190,7192901,Ukradli_sygnalizator__bo_nie_mieli_pomyslu_na_prezent.html ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks