Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-31-2008, 20:27
Marcin Stankiewicz
Go¶æ

Re: Jak noca 2:00 - 3:00 najlepiej jechac przez Lodz z kierunku Czestochowa - Torun?

Dnia Thu, 31 Jul 2008 21:28:59 +0200, skarb na pl.misc.samochody
napisa³(a):

> Magda ---> ja pierwsza mia³am racjê

Puchar chcesz ? ;-)

--
Marcin Stankiewicz [ a.k.a. motomouse ;-) ]
m.stankiewicz na pomarañczka [ czyli orange ].pl
"Gra mi³osna jest jak jazda samochodem: kobiety wol± objazdy, mê¿czy¼ni
skróty Jeanne Moreau (ur. 1928)"

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jak jechac: Lodz->Strzelin - badzio wrote: > A jescze z innej beczki, tak OT. Ktora z sieci ma najlepszy zasieg w > strzelinie? Chodzi o mobilny internet.... Forum samochodowe
Jak najlepiej przez Krakow Katowice>Sandomierz - od Katowic przez Karaków do Sandomierza wyjazd z Katowic 4:00-5:00 rano w niedziele i teraz pytanie czy jechaæ przez Kraków prosto tzn przez... Forum samochodowe
Czestochowa > Wloclawek - jak przejechac przez Lodz - Ostatnio jechalem prawa strona na Strykow i utknalem na przewazeniach na Rydza Smiglego - Kopinskiego Ktoredy jechac jutro? Chce ominac Zgierz... Forum samochodowe
Przejazd przez Katowice A4 w kierunku Wrocka? - Musze jutro smignac Krakow > Wroclaw, w Katowicach bede okolo 9-10 rano. Czytalem wczoraj w Dzinniku, ze wzrosly utrudnienia na wezle Mikolowska.... Forum samochodowe
Torun > Gdansk czy przez Swiecie czy przez Grudziadz - Jadac przez Swiecie jade E75 ale mam po drodze Chelmno Jadac przez Grudziadz omijam Swiecie i Chalmno i GPS tak wlasnie radzi a jak Wy radzicie? Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks