Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

05-16-2008, 22:26
Alex81
Go¶æ

Re: Samochód który ma dobre soczewkowe?wiat3a Punto, Almera?

Dnia Sat, 17 May 2008 00:24:27 +0200, Hipcio napisa³(a):

> U¿ytkownik "Alex81" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
> news:g0ksfh$8uh$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ].pl...
>
>>>> w nocy przed Punto II z uwagi na specyficzn± b³êkitn± po¶wiatê z
>>>> górnej

>
> gosc jest mistrzem, przerobil swiatelka tak, ze ma tylko mijania
> [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

Generalnie rzecz ujmuj±c - no nie popisa³ siê

--
pzdr
Alex
"Do androids dream of electric sheep?"

« | »

na Forum Kierowców
thread
[piatkowo] samochod ktory chcialbys miec/lub nim pojezdzic - U¿ytkownik "Adam Szewczak" > Moja lista zapewne bedzie raczej dziwna ;P moja za to krótka Bugatti Veyron i koniec listy Forum samochodowe
Który ma³y samochód dla kobiety do 20 tys z³ ? - Witam, Chcialbym zasiegnac opinii lub porady :-) Narzeczona chce kupic samochod, cos nieduzego, cos glownie do jezdzenia w miescie (bardzo... Forum samochodowe
reflektory soczewkowe - Musze wykonac przeróbke reflektora, co prawda w puszce ale chce zastosowac motocyklowe reflektory soczewkowe. Wazne jest (bo taki jest cel... Forum motocyklistów
Re: Samochod na wode ktory zamiast ponad 20 spala tylko okolo 5 litrow na 100 km - W pl.sci.inzynieria JAM <ja_1410@yahoo.com> napisal: > Nonsens. Praca to sila pomnozona przez dystans. W zasadzie wszystko > inne wynika z trzech... Forum samochodowe
NOWY samochód na gaz który producent? - którzy producenci samochodów osobowych maj± w ofercie NOWE pojazdy na gaz? lub oferuj± monta¿ urz±dzeñ do zasilania lpg i sprzeda¿ tak... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks