Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-24-2015, 13:36
jagodzianka
Junior Member

A dlaczego go nie zamówisz przez neta?
Tak jest wygodnie i czasami taniej!
Na motointegrator czêsto pojawiaj± siê wybrane (Varta, 4Max, Exide oraz Cartechnic) modele w dobrych cenach. Zamawiaj±c akurat przez neta odebraæ nale¿y w warsztacie partnerskim - bo wg obecnych przepisów stary nale¿y zwróciæ, w przeciwnym razie trzeba dop³aciæ 30 z³.
I dobrze bo potem stare czêsto mo¿na by³o spotkaæ w lesie i przydro¿nych rowach.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie we Wroc³awiu kupie Bel Ray-a? - Szukam smaru , Bel Ray super clean - bia³y. Gdzie we Wroc³awiu moge go kupiæ? mixokret -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->... Forum motocyklistów
Gdzie kupiê g³o¶niki (DC)? - Witam Grupowiczów, Pytanie mam jak w temacie posta czyli gdzie mogê kupiæ g³o¶niki do mojego bolida (zammienniki orygina³ów w drzwiach)?... Forum samochodowe
[KUPIE] Aku - gdzie dobrze i tanio? - UkÅ‚ony, Jakie miejsce zakupu akumulatora by Szanowni polecili jako godne polecenia (głównie ze wzglÄ™du na cenÄ™)? Konkretnie... Forum motocyklistów
[WRC] Gdzie kupiê jutro ¶wiece NGK? - Ktos kojarzy we Wroc³awiu sklep/sprzedawce który jutro (niedziela) sprzeda³by mi komplet (4szt) ¶wiec NGK PFR6Q? Norauto zapewne bêdzie mia³o... Forum samochodowe
[Trójmiasto i okolice] Gdzie akumulator? - Witam, Muszê kupiæ akumulator do Punciaka. Postawiê raczej na Centrê albo Exide. Pytanie, gdzie w Trójmie¶cie najtaniej kupiæ? W... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks