|
|
03-28-2013, 05:30
|
|
|
Ciê¿ko tutaj pisaæ o najtañszym kredycie samochodowym,moim zdaniem w obecnych czasach co¶ takiego po prostu nie istnieje. Zawsze musimy ponie¶æ jego dodatkowe koszty,najtaniej jest go po prostu nie braæ
|
|
04-16-2013, 17:24
|
|
|
Z jednej strony tak,ale z drugiej zawsze je¿eli jeste¶my sta³ymi klientami danego banku,mo¿emy liczyæ chocia¿by na tañsze oprocentowanie,co ju¿ bêdzie du¿ym plusem w sytuacji zakupu samochodu.
|
|
04-26-2013, 19:07
|
|
|
Ja na samochód bra³em w mbanku ale mia³em korzystniejsz± ofertê bo ju¿ mia³em u nich inny kredyt kont i lokatê wiêc dlatego. Ale chyba tam bêdzie najtaniej albo popatrzcie w Alior Bank.
|
|
06-28-2013, 10:03
|
|
|
To te¿ bardzo dobra opcja,w³a¶nie czêsto bazuje na tego typu porównywarkach i dobrze na tym wychodzê,przynajmniej wiem gdzie aktualnie jest najlepsza oferta.
|
|
02-13-2014, 11:10
|
|
|
Czym kierujecie siê przy wyborze kredytu samochodowego, jakimi¶ rankingami, opiniami znajomych. Mam zamiar kupiæ auto u¿ywane, i powoli rozgl±dam siê za kredytem. Z rankingu wynika, ¿e obecnie najni¿sze oprocentowanie udziela getin, prowizja zerowa. Kto¶ korzysta³ wypowie siê czy rzeczywi¶cie tak jest.
|
|
02-13-2014, 12:14
|
|
|
Przy wyborze kredytu kierujê siê porównywark± internetow±. Albo najlepiej kilkoma. A potem idê do wybranych banków, sprawdzam BIK, czekam a¿ mi przedstawi± ofertê, po czym NICZEGO NIE PODPISUJÊ. I idê sprawdziæ ofertê nastêpnego banku.
To dlatego ¿e banki przyznaj± po¿yczki bardzo indywidualnie, w zale¿no¶ci od zdolno¶ci finansowej klienta.
|
|
07-03-2014, 07:19
|
|
|
Je¿eli chcesz wzi±æ kredyt to przede wszystkim sprawd¼ tabele prowizji i op³at,oraz co wa¿ne: oprocentowanie tak aby raty nie by³y zbyt wysokie i aby spokojnie poradziæ sobie z ich sp³at±.
|
 |
|
na Forum Kierowców
|
| thread |
|
|
Kredyt samochodowy - Witam wszystkich.
Planuje zakup auta. Mam zamiar finansowac zakup w 100% kredytem.
Czy ktos z grupowiczów niedawno tez kupowa³ auto na kredyt i...
|
Forum samochodowe |
|
gdzie najtanszy plyn do spryskiwaczy 5L? - Witam. Poszukuej mozliwie najtanszego plynu w bankach 5L zimowego do
spryskiwaczy. Jakosc nie ma zbytniego znaczenia (byla nie zamarzal do -15st)...
|
Forum samochodowe |
|
Troche NTG - kredyt samochodowy? - Witam
Pytanie moze nie na ta grupe, ale zwiazane - czy braliscie ostatnio kredyt
samochodowy?
Czy jest bank, ktory udziela takich kredytow...
|
Forum samochodowe |
|
kredyt samochodowy a dowod rejestracyjny - Grupowiecze potrzebuje podpowiedzi.
Rodzice biora kredyt na samochod, a ja chcialbym byc wpisany do dowodu
rejestracyjnego zeby korzystac z taty...
|
Forum samochodowe |
|
Kredyt samochodowy - Witam grupowiczow.
Jako, ze mam zamiar kupic samochod bede potrzebowal na niego
kredytu.Samochod bedzie ok 6-8 letni, sprowadzany z D., cena ok...
|
Forum samochodowe |
|
|
|
|