Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-06-2013, 12:13
Motor40
Junior Member

Mo¿e warto zapytaæ u dilera, czasem maj± lepsze oferty ni¿ te w banku.
Potrafi± te¿ dorzuciæ co¶ ekstra lub zej¶æ z cen±.

---
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

03-28-2013, 05:30
Dabtuner
Junior Member

Ciê¿ko tutaj pisaæ o najtañszym kredycie samochodowym,moim zdaniem w obecnych czasach co¶ takiego po prostu nie istnieje. Zawsze musimy ponie¶æ jego dodatkowe koszty,najtaniej jest go po prostu nie braæ

04-16-2013, 17:24
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Z jednej strony tak,ale z drugiej zawsze je¿eli jeste¶my sta³ymi klientami danego banku,mo¿emy liczyæ chocia¿by na tañsze oprocentowanie,co ju¿ bêdzie du¿ym plusem w sytuacji zakupu samochodu.

04-26-2013, 19:07
Gabriello77
Junior Member

Ja na samochód bra³em w mbanku ale mia³em korzystniejsz± ofertê bo ju¿ mia³em u nich inny kredyt kont i lokatê wiêc dlatego. Ale chyba tam bêdzie najtaniej albo popatrzcie w Alior Bank.

06-21-2013, 10:25
maks.koral
Junior Member

Mam dla Was miejsce, gdzie mo¿ecie porównaæ kredyty samochodowe ze wszystkich banków. Wejd¼cie na [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

06-28-2013, 10:03
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

To te¿ bardzo dobra opcja,w³a¶nie czêsto bazuje na tego typu porównywarkach i dobrze na tym wychodzê,przynajmniej wiem gdzie aktualnie jest najlepsza oferta.

02-13-2014, 11:10
Maser
Junior Member

Czym kierujecie siê przy wyborze kredytu samochodowego, jakimi¶ rankingami, opiniami znajomych. Mam zamiar kupiæ auto u¿ywane, i powoli rozgl±dam siê za kredytem. Z rankingu wynika, ¿e obecnie najni¿sze oprocentowanie udziela getin, prowizja zerowa. Kto¶ korzysta³ wypowie siê czy rzeczywi¶cie tak jest.

02-13-2014, 12:14
dslawekib7H
Junior Member

Przy wyborze kredytu kierujê siê porównywark± internetow±. Albo najlepiej kilkoma. A potem idê do wybranych banków, sprawdzam BIK, czekam a¿ mi przedstawi± ofertê, po czym NICZEGO NIE PODPISUJÊ. I idê sprawdziæ ofertê nastêpnego banku.

To dlatego ¿e banki przyznaj± po¿yczki bardzo indywidualnie, w zale¿no¶ci od zdolno¶ci finansowej klienta.

07-03-2014, 07:19
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Je¿eli chcesz wzi±æ kredyt to przede wszystkim sprawd¼ tabele prowizji i op³at,oraz co wa¿ne: oprocentowanie tak aby raty nie by³y zbyt wysokie i aby spokojnie poradziæ sobie z ich sp³at±.

07-28-2014, 10:53
wolski
Junior Member

Lepiej to za³atwiæ w profesjonalnej firmie, du¿o ³atwiej i du¿e udogodnienia.

Podajê Ci ich stronê:
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kredyt samochodowy - Witam wszystkich. Planuje zakup auta. Mam zamiar finansowac zakup w 100% kredytem. Czy ktos z grupowiczów niedawno tez kupowa³ auto na kredyt i... Forum samochodowe
gdzie najtanszy plyn do spryskiwaczy 5L? - Witam. Poszukuej mozliwie najtanszego plynu w bankach 5L zimowego do spryskiwaczy. Jakosc nie ma zbytniego znaczenia (byla nie zamarzal do -15st)... Forum samochodowe
Troche NTG - kredyt samochodowy? - Witam Pytanie moze nie na ta grupe, ale zwiazane - czy braliscie ostatnio kredyt samochodowy? Czy jest bank, ktory udziela takich kredytow... Forum samochodowe
kredyt samochodowy a dowod rejestracyjny - Grupowiecze potrzebuje podpowiedzi. Rodzice biora kredyt na samochod, a ja chcialbym byc wpisany do dowodu rejestracyjnego zeby korzystac z taty... Forum samochodowe
Kredyt samochodowy - Witam grupowiczow. Jako, ze mam zamiar kupic samochod bede potrzebowal na niego kredytu.Samochod bedzie ok 6-8 letni, sprowadzany z D., cena ok... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks