Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

03-30-2014, 19:00
pimpurdan
Senior Member

[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], do poczytania na regiomoto: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

05-01-2014, 10:47
pimpurdan
Senior Member

Polecam [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ], u³atwi wybór gumek na kolejny sezon.

05-04-2014, 10:51
jania89
Junior Member

Ja osobi¶cie polecam opony Dêbicy. od kilku lat moja rodzina kupuje u nich zimowe i letnie do czterech samochodów,

05-12-2014, 15:56
Hq-Aero-Dynamic_pl
Senior Member

Zamienniki opon nie bed± moim zdaniem dobrym wyborem,zdecydowanie bardziej polecam jak w swojej powy¿szej wypowiedzi,czyli do³o¿yæ a zdecydowaæ sie na co¶ naprawdê solidnego na kilka sezonów. .

« | »

na Forum Kierowców
thread
Jakie opony na ty³? - Witam! Kupi³em niedawno samochód, z dwoma kompletami opon. 4x letnie i 2x uniwersalne oraz 2x zimówki Teraz je¿d¿ê na letnich - wiadomo, ale... Forum samochodowe
Jakie opony - Witam. Posiadam Astrê II 98r. 1.8 16V. Auto ma lekko obni¿one zawieszenie i aluminiowe felgi z oponami letnimi Continental 205/50/R16 . ... Forum samochodowe
jakie opony caloroczne - witam, jakie polecacie opony caloroczne? mam dosc zmieniania, a zeszla zime cala przejezdzilem na letnich. teraz mi sie koncza i sklaniam sie... Forum samochodowe
Jakie opony do R1? - Witam. Mam pytanie, a raczej moj znajomy. Jakie opony polecacie do Yamahy R1 z rocznika 2004. Z tego co wiem, to jezdzi raczej po miescie i nie... Forum motocyklistów
Re: ZX 10R jakie opony ?? - Domino, Otwock. pisze: > > Netwalker napisal: >> Witam >> mam zx10r 2007 rok i zastanawiam sie jakie zalozyc opony bo fabryczne >> to... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks