Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-25-2013, 19:28
Mirekk
Junior Member

Ja na szczê¶cie tylko raz musia³em korzystaæ z us³ug holowania. Zajê³a siê tym firma Hol-Max z Wroc³awia. S³ysza³em o nich wcze¶niej i dosta³em od znajomego wizytówkê, wiêc zadzwoni³em. Bardzo szybko przyjechali i wszystko przebieg³o pomy¶lnie. Oferuj± równie¿ wiele innych us³ug pomocy drogowej prócz holowania.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

02-27-2013, 18:05
pimpurdan
Senior Member

Holowanie to niestety bardzo droga us³uga - dlatego warto mieæ kogo¶ sprawdzonego, kto scholuje za ros±dne pieni±dze, a nie za kilkaset z³otych!

03-11-2013, 20:51
tytek333
Junior Member

Je¶li chodzi o pomoc drogow± to osobi¶cie polecam
- bardzo dobre ceny i natychmiastowa pomoc

10-04-2013, 11:43
przek
Junior Member

od jakiego¶ czasu korzystamy z pomocy drogowej Starter24 i jako¶ nie narzekamy

01-21-2014, 07:43
Najdek
Junior Member

biorac pod uwage liczne ograniczenia ró¿nych firm moje pytanie brzmi: czy przyjad± z pomoc±/lawet± nawet bêdê blisko domu?

01-21-2014, 13:51
Moskonio
Junior Member

Mam u nich ubezpieczenie, ale nie mia³em jeszcze okazji, odpukaæ w niemalowane, korzystaæ z ich us³ug. Pozdrawiam

01-28-2014, 10:43
Smoczy
Junior Member

Starter nie ma rozró¿nienia czy czy jeste¶ blisko lub ko³o domu czy gdzies w trasie. Zadzwoñ do nich albo najlepiej sam poczytaj na ich stronie i dopiero wtedy przedzwoñ.

02-06-2014, 09:18
Kane
Junior Member

:
Je¶li chodzi o pomoc drogow± to osobi¶cie polecam
- bardzo dobre ceny i natychmiastowa pomoc
Fakt, moj± kumpelê pozbierali z rowu w szybkim tempie. W sumie to straszna panikara. Wpad³a do rowu, utknê³a i uzna³a, ¿e zostanie tam do koñca ¿ycia Wiêc ka¿dy czas reakcji by³by w tym wypadku szybki Ale zasadniczo, ogarnêli j± i mog³a jechaæ dalej.

02-24-2014, 11:35
Rekin
Junior Member

Prawda jest taka, ¿e ka¿dy powinien sobie pod siebie sprawdziæ assistance. Jednemu pasuje to innemu tamto. Jako¶ jest zainteresowany Starterem niech wejdzie na ich stronê i poczyta, jak czym in. niech szuka dalej.

05-12-2014, 08:35
gromek
Junior Member

Dobra pomoc od Startera

W±tek d³ugo siê trzyma wiêc chêtnie bêdê kontynuowa³ Oczywi¶cie od tylu lat wiele mog³o siê zmieniæ w pomocy Startera i rzeczywi¶cie siê zmieni³o. Ja mam u nich wykupiony assistance od 3 lat i jestem zadowolony. jak wyje¿d¿am za granicê swoim autem, to te¿ biorê od nich. Zdarzy³o siê skrzystaæ i wszystko zawsze sz³o sprawnie, wysy³ali do¶wiadczonego mechanika i sprzêt ca³y potrzebny te¿ mia³. Holowanie gdziekolwiek siê nie znajdujê. Szczerze polecam!

« | »

na Forum Kierowców
thread
VW Caddy 2001 1.9TDI Wasze opinie ? - Witajcie, Jak w temacie - przymierzam sie do zakupu - jako 2 auto firmowe. -- Miko³aj Jopczyñski, Tychy Online tel: 791 486 557 | mikolaj... Forum samochodowe
FZ-1-jakie sa Wasze opinie? - Witam. Tak, jak w tytule, jakie sa Wasze opinie na temat Yamahy FZ-1(2006-2008)? Czy nadaje sie na miasto, jak z eksploatacja, plusy i minusy,... Forum motocyklistów
Wasze opinie o 3-ech autach - 2 pierwsze to Omega 2.5 TD: http://www.allegro.pl/item811642361_opel_omega_c_2000_rok_full_opcja_okazja..html ... Forum samochodowe
Re: Rynek motocykli a recesja - Wasze opinie - Dnia Mon, 13 Oct 2008 16:40:04 +0200, Janusz A. Urbanowicz napisa³(a): > Mi raczej chodzi³o o polskich ludzi sukcesu, po wawie ostatnio siê >... Forum motocyklistów
Triumph TT 600 Wasze opinie - otoz to podoba mnie sie strasznie! rok 2000 przebieg podobno ok 20 tysia. Prosze o opinie :-) pozdrawiam -- Krzysiek K.M.C. gsx 600f '93... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks