Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

11-19-2014, 20:09
audi_kra
Junior Member

Od d³u¿szego czasu przegl±dam forum, ale w tym momencie nie wytrzyma³em i podj±³em decyzjê o rejestracji...

Wiadomym jest fakt, i¿ najlepsze OC to najtañsze OC. To nie podlega w±tpliwo¶ci (mam nadziejê, ¿e wszyscy siê z tym zgadzacie?). W tym w±tku brakuje mi jeszcze reklamy PZU...

Proponujê spojrzeæ, choæby informacyjnie, na kalkulator BRE Banku: [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]. Ca³kowicie szczerze - korzystam z ich oferty, i z kwoty ponad 900 z³otych, któr± uzyska³em korzystaj±c rok temu z porównywarki ubezpieczeñ, uda³o mi siê zej¶æ na kwotê niespe³na 500 z³otych.

Pozdrawiam!

11-20-2014, 12:02
Alkomaty
Junior Member

Samo OC to jeszcze nic,przecie¿ sk³adka obliczana jest na podstawie wielu czynników,wiêc ciê¿ko powiedzieæ gdzie bêdzie najtaniej bo tutaj jest to ju¿ indywidualna kwestia. Poza tym warto wg mnie zainwestowaæ tak¿e w pakiet AC.

12-02-2014, 19:30
ekrajew
Junior Member

W³a¶nie, warto korzystaæ z porównywarek. Oferty firm s± diametralnie ró¿ne, mo¿e siê okazaæ ¿e np. w tym momencie korzystne warunki ma firma A, ale za rok bêdzie warto przej¶æ do B. Naprawdê polecam sprawdzanie na bie¿±co, mo¿na oszczêdziæ nawet kilkaset z³otych.

12-03-2014, 08:26
carox
Junior Member

:
W³a¶nie, warto korzystaæ z porównywarek. Oferty firm s± diametralnie ró¿ne, mo¿e siê okazaæ ¿e np. w tym momencie korzystne warunki ma firma A, ale za rok bêdzie warto przej¶æ do B. Naprawdê polecam sprawdzanie na bie¿±co, mo¿na oszczêdziæ nawet kilkaset z³otych.
Dok³adnie porównywarki, sprawdzaæ na bie¿±co wszystkie oferty i dostosowaæ najlepsz± dla siebie.

12-03-2014, 08:41
Margons23
Junior Member

Czy mogê prosiæ o nazwê jakiej¶ konkretnej porównywarki online?

12-03-2014, 10:59
Wojtasz
Junior Member

No w³a¶nie przyda³oby siê co¶ sprawdzone.

12-07-2014, 07:07
xinaboni
Junior Member

No i chyba w tej chwili Axa to najtañsza ubezpieczalnia [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

---------------------------------------------------------------------------

12-09-2014, 07:58
Oveo.pl
Junior Member

Najtañsza mo¿e i tak,ale czy te¿ najlepsza? Bo moim zdaniem to w du¿ej mierze kwestia raz ¿e naszego przyzwyczajenia,a dwa pakietu korzy¶ci,mo¿esz napisaæ szczegó³y,np co oferuje Axa i w czym jest lepsza dajmy na to od Liberty?

12-09-2014, 08:43
xinaboni
Junior Member

mo¿liwo¶æ zg³oszenia szkody on-line, jeszcze kilka lat temu co¶ takiego by³o nie do pomy¶lenia, a dzisiaj nie ma z tym problemu [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

--------------------------------------------------------------------

01-16-2015, 08:32
Przemo89
Junior Member

Ja te¿ szuka³em przez d³ugi czas i nie wiedzia³em na co tak na prawdê mam siê zdecydowaæ. Jednak kolega poleci³ mi [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] Sam tam ubezpieczy³ auto i jest bardzo zadowolony. Dopasowali ofertê do jego potrzeb.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Gdzie tanie OC? ja wam powiem bo siê obezna³em - NIE musicie mieæ silnika 1.0 i wieku powy¿ej 26-28 lat ¿eby mieæ tanie OC. WYSTARCZY TROCHÊ POKOMBINOWAÆ Za moj± hondê accord... Forum samochodowe
gdzie tanie zimówki? - chcê kupiæ 4 opony zimowe do matiza a poniewa¿ to ju¿ sprzêt do¶æ zdewastowany (mia³ byæ zmieniany ze dwa lata temu ale nadal je¼dzi) chce... Forum samochodowe
Gdzie tanie ubezpieczenie dla 23-latka? - Ma kto¶ jakie¶ do¶wiadczenia z OC (i ew. AC) dla bezdzietnego 23-latka? W której ubezpieczalni ceny wychodz± najni¿sze? Korzysta³em z... Forum samochodowe
gdzie tanie noclegi Francja - Witam! Koledzy wybieram siê do Francji i mam pytanie, czy jest jaka¶ sieæ hoteli dla kierowców je¶li tak to proszê o nazwê. Pozdrawiam... Forum samochodowe
Gdzie tanie opony na necie - Chodzi mi o nowe R15 185/60 Proszêo linka do sklepu gdzie to kupiê tanio,moze byc barum lub cos taniego a nienajgorszego w cenie 100 -150 zl ... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks