Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

10-18-2009, 06:12
Przemek V
Go¶æ

Re: szok, nowe Audi A6 za 140k, A4 za 110k.

U¿ytkownik "Pete" <[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]> napisa³ w wiadomo¶ci
news:hbd8sn$fac$[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]...
>
>
> "Przemek V" wrote
>> Najbardziej mnie coupe krêci

>
> No fajna sprawa, ale czemu tak drogo? Chyba zupelnie nowy tyle mniej
> wiecej kosztuje. Ma jakies nieziemskie wyposazenie?
>

Tak. W obecnej Beemce mia³em podobnie. Nowe 530d go³e kosztowa³o ok. 210 tys
z³. Moja mia³a dodatki za katalogowe 110 tys z³. i 6 miesiêcy i 20 tys km
przejechane. Cena wróci³a do 210 tys. Z ciekawostek to nie ma z przodu ani
jednego ...... cupholdera. By³y w opcji i kto¶ nie zaznaczy³ tej kratki.

« | »

na Forum Kierowców
thread
Koszt jazdy na ¶wiat³ach - mnie wysz³o 240z³/rok - szok - Znalaz³em dzi¶ program, który oblicza ile tracimy na niepotrzebnym zu¿yciu paliwa przez nakaz jazdy na ¶wiat³ach w dzieñ. Mnie wysz³o 240... Forum samochodowe
Jaki przebieg maj± NOWE Audi/MB kupowane w SALONIE ? Na pewno 0 km ? - Bo zastanawia mnie fakt ¿e np. znany broker Piwnik pisze "nowy, nieu¿ywany" a poni¿ej ju¿ pisze: "Informacje:Rok produkcji: 2010, 10 km". Sk±d... Forum samochodowe
nowe Audi A1 - atak na Mini Morrisa BMW - http://www.motofilm.pl/2009/12/18/audi-a1-i-justin-timberlake/ jako drugie autko niczego sobie Forum samochodowe
Nowe Audi A8 ? - U¿ytkownik " Micha³" > Teraz najlepsze "zwyk³e" (nie bentley itp..) auto koncernu > to ma byæ VW Phaeton (2 facelift) model 2009 czy to nowe... Forum samochodowe
Czemu zdro¿a³o nowe Audi A4 w de ? - Oko³o1-2ty¶ euro dro¿ej ka¿da wersja, a przecie¿ surowce (stal) stania³y... Fr Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks