Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

05-13-2009, 17:19
zbigi
Go¶æ

Re: Bractwo Suzuki - poszukuje rekomendatora ;)))

Jacek.M napisa³(a):
>Small wrotki:
>> Po co? Napisa³em aby dodaæ trochê zlosliwosci do i tak idiotycznego
>> tematu.[...]

>
> Nic nie wiesz na temat BS a nazywasz go idiotycznym. Obrarzasz mnie tym,
> bo sam jestem cz³onkiem BS juz od dawna.

No widac, zes z tych mocno identyfikujacych sie, co to im ideologia oczy
krwia przeslania. Chlopak nie napisal, ze BS jest idiotyczne jeno ze watek.
> Jak przeczytasz jeszcze raz swój post, to sam sobie odpowiesz, dlaczego
> odsiewamy pieniaczy, "drobnoz³o¶liwsów", ma³olatów i malkontentów oraz
> innych którzy szukaja tylko zadymy.

No to nie szukaj zadymy. Najlepiej dbac o swoj wizerunek niosac kaganek
oswiaty. U ciebie zabraklo mu chyba oliwy.
Luz, rilaks

--
pozdrrrrowienia i... do zobaczenia na szlaku
zbigi [@:zbiegusek na wirtualnej polsce w domenie pl]
Bestyja, Sikorka, Jasiek w worku, Dudek na strychu i inne
Nowy Janów - jeszcze blizej najwiekszej dziury w Europie

« | »

na Forum Kierowców
thread
Szukam kogo¶ z forum Bractwo Suzuki - Witam, Niedawno kupi³em czarnego Bandita B12 '00 od go¶cia w Warszawie. Moto ma na tylnym b³otniku naklejkê Bractwa Suzuki. Podobno jego... Forum motocyklistów
SPAM - Poszukujê/Kupiê SUZUKI dl650 V STROM - Witam Szanownych. Poszukujê - jak w temacie - rocznik 2007/8 w rozs±dnej cenie. bo na stan liczê idealny ;). Faktura VAT konieczna. Gdyby... Forum motocyklistów
poszukuje czesci - Poszukuje przep³ywomierza do Audi B4 , czy mo¿ecie polecic jak±¶ stronke do sklepu gdzie bede móg³ znale¶æ tak± czê¶æ i porównac ceny.... Forum samochodowe
[poszukujê] ¦M 1/2008 - witam, konkretenie to chodzi mi o skan artyku³u o aprilce rsv 1000 tuono. Jak by kto¶ mia³, zrobi³ skan i pu¶ci³ na priv to jestem dalece... Forum motocyklistów
CBR 600 F3 - poszukuje - Witam Szanowne Zbiegowisko CBR 600 F3 - poszukuje Najlepiej taka ok.10 tysiecy zlociszy. Slyszal ktos, widzial, albo wie o czyms takim ?... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks