![]() |
Bractwo Suzuki - poszukuje rekomendatora ;)))
Witam
Chcialbym zapisac sie do Bractwa Suzuki no ale potrzebuje kogos kto mnie rekomenduje - (a propos, dziwne obyczaje, jakis KKK?) Moglbym ktos? Pozdrawiam Darek F., B-stok B12 '01 |
Re: Bractwo Suzuki - poszukuje rekomendatora ;)))
U¿ytkownik "Darek F." <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gtplqp$2vh$.pl... > Witam > > Chcialbym zapisac sie do Bractwa Suzuki no ale potrzebuje kogos kto mnie > rekomenduje - (a propos, dziwne obyczaje, jakis KKK?) > > Moglbym ktos? Ze tak zapytam: Po co siê zapisuje do takiego bractwa? Bytam bo nie wiem. Wojtek |
U¿ytkownik "Alti" napisa³
> > Ze tak zapytam: Po co siê zapisuje do takiego bractwa? > Bytam bo nie wiem. > > Wojtek Pomyslalem, ze skoro zanabylem B12 to bedzie to logiczne wyjscie ? No a teraz to mnie zbiles z tropu... ;))) Jakies kontrpropozycje? Pozdrawiam Darek F., B-stok B12 '01 |
U¿ytkownik "Darek F." <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gtpo3t$4fd$.pl... > U¿ytkownik "Alti" napisa³ >> >> Ze tak zapytam: Po co siê zapisuje do takiego bractwa? >> Bytam bo nie wiem. >> >> Wojtek > > Pomyslalem, ze skoro zanabylem B12 to bedzie to logiczne wyjscie ? Mam pralkê siemensa w ³azience i nawet siê nie orientowa³em czy jest mo¿e jakie¶ bractwo siemensa. > No a teraz to mnie zbiles z tropu... ;))) > > Jakies kontrpropozycje? FLAMETIRES, czy jak to tam by³o? Wojtek |
>>> Ze tak zapytam: Po co siê zapisuje do takiego bractwa? >>> Bytam bo nie wiem. Jak koscielnemu szepniesz na ucho: "Ja z bractwa", to od razu odsuwa tacê... ;-( Zdroofka Johnny |
Darek F. <> napisa³(a):
> Witam > > Chcialbym zapisac sie do Bractwa Suzuki no ale potrzebuje kogos kto mnie > rekomenduje - (a propos, dziwne obyczaje, jakis KKK?) Dziwne to dla mnie jest jak ktos chce wstapic do stowarzyszenia/bractwa/klubu/czegos-w-tym-stylu, ktorego obyczaje wydaja mu sie dziwne. Jimmie -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
U¿ytkownik "Darek F." <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gtplqp$2vh$.pl... > Witam > > Chcialbym zapisac sie do Bractwa Suzuki no ale potrzebuje kogos kto mnie > rekomenduje - (a propos, dziwne obyczaje, jakis KKK?) > Gorzej ze jak kupisz Yamahe to bedziesz pewnie potrzebowal kogos kto Cie od nich wyprowadzi ? Znaczy sie, wyprowadzajacego ? pozdrawiam, leszek |
Moze zamiast Bractwa Suzuki zaproponuje forum Polish Bandit Crew - jak sama
nazwa wskazuje jest to zrzeszenie milosnikow Banditow. Sam czasem udzielam siê na tym forum i bardzo sobie chwale atmosfere oraz wiedze i ¿yczliwo¶æ innych uzytkownikow Pozdrawiam - Jansun |
> Moze zamiast Bractwa Suzuki zaproponuje forum Polish Bandit Crew
czy istnieje Polish Intruder Crew ? (w sumie to nie wiem czy pytam sie na serio, czy wrecz przeciwnie) -- pozdr janku -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
U¿ytkownik napisa³ :
> czy istnieje Polish Intruder Crew ? > (w sumie to nie wiem czy pytam sie na serio, czy wrecz przeciwnie) A Polish Inline Four Club ? (te¿ nie wiem czy serio) -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |