Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-04-2008, 11:54
Piotr Klimek
Go¶æ

Xantia II 2.1TD z automatyczna skrzynia biegow - opinie

Czesc,
Rozgladam sie powoli za nastepca aktualnego wozidelka. Bardzo podoba mi
sie Citroen Xantia II. Chcialbym zasiegnac Waszej opinii o tym konkretnie
zestawieniu 2.1TD + automat. Czy to dobry wybor? A moze lepiej sie
zdecydowac na inny z dostepnych silnikow diesla, ewentualnie moze automaty
citroena z tego okresu to kiepski pomysl?

Kazda opinia bedzie mile widziana

--
Pozdrawiam
Piotr Klimek
Nissan Sunny 1.6SLX `89

« | »

na Forum Kierowców
thread
Automatyczna skrzynia biegów - Peugeot 307 SW - Witam, Panowie, proszê o Wasze opinie na temat automatyczej skrzyni biegów w Peugeocie 307 SW. Mam okazjê takowe auto zanabyæ, no i siê... Forum samochodowe
Fiat Croma-jaka automatyczna skrzynia biegów, jak sie spisuje elektronika? - Witam. Czy mogliby¶cie podpowiedzieæ czyja automatyczne skrzynia biegów siedzi w Fiacie Croma od 2005 r.? Jak siê spisuje, jak z jej... Forum samochodowe
Citroen C5 [MkII] 3.0 V6 '04 problem z ASBAM6 Gearbox faulty (automatyczna skrzynia biegów) - Witam! Mam problem ze skrzyni± AM6. Pojawia siê komunikat "Gearbox faulty". Po podpiêciu do kompa daje b³±d: - sygna³ sterowania... Forum samochodowe
automatyczna skrzynia biegow - Widzialem kiedys stronke o automatach...budowa, typy roznice i bylo tez tam forum. Czy moze mi ktos przypomniec bo nie moge znalezs... thx Forum samochodowe
Hamownia a automatyczna skrzynia biegów - alejaniemamr±k pisze: > Witam! > Pytanie jak w temacie. Jak sprawdziæ moc i moment w autku z automatem? > Bo standardowa metoda na hamowni to... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks