Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum motocyklistów >

• Motocykl 125 do 5 tys
    Cze¶æ, Co by¶cie poradzili? Chcê kupiæ motocykl do 125 pojemno¶ci, ale nie chcê p³aciæ...
  • Gdzie dobry serwis motocyklowy w Wawie?
    hej Szukam dobrego i TANIEGO serwisu motocyklowego w po³udniowo-wschodniej czê¶ci...
  • odzie¿ motocyklowa
    Witam. Znacie jakie¶ dobre sklepy z odzie¿± i akcesoriami motocyklowymi? W Internecie jest du¿o...
  • Instrukcja.
    Witam.Szukam instrukcji i serwisówki po polsku Yamaha Drag Star 650.Mo¿e kto¶ móg³by...

07-13-2008, 20:39
michal
Go¶æ

Kask a sluchawki 'douszne' z redukcja szumow otoczenia - ktos uzywa?

Witam wszystkich,

Czy ktow z szanownego grona jezdzi majac w uszch sluchawki 'douszne' z
aktywna redukcja szumow?
Jak to sie ma na 3-4 godzinne przeloty? Jak uszy to znosza? Kask nie uwiera?
A moze robiliscie wiecej miejsca na uszy w styropianie kasku?
Robie ostatnio co tydzien 2x400km przeloty, i chcialbym sobie chociaz radia
posluchac, rownoczesnie nie zabijajac sobie sluchu.

Pozdrawiam
--
Michal
FJS600.

« | »

na Forum Kierowców
thread
s³uchawki douszne - Uk³ony, wiem, ¿e tu i ówdzie by³o, ale proszê tu w kupie miê poleciæ dobre, wygodne i tanie s³uchawki douszne, które równie¿ jako¶... Forum motocyklistów
Sluchawki stereo Bluetooth pod kask - Jak w temacie , chcialbym by miescily sie pod kask integralny (shoei RF-1000). Ma ktos doswiadczenia z tym ? Od razu dziekuje wszystkim tym ktorzy... Forum motocyklistów
Falco Novo - ktos uzywa tych butow? - Witam, Szukam czegos na lato do jezdzenia po miescie - z opisu spodobaly mi sie Falco Novo. Ktos w nich jezdzi? Zalezy mi na tym, zeby byly... Forum motocyklistów
Kask: Arai Chaser - ktos w nim pomyka? - Czesc, Jezdzi ktos w Arai'u jak w temacie i moze wyrazic jakas opinie (glosny/ cichy, wygodny/niewygodny itd)? Szukam skorupy, bo moj AGV... Forum motocyklistów
reflektuje ktos na kask z uk ?? - wrocek i okolice - witam, mam zamiar zorganizowac zakup kasku dla siebie w uk, i znalazlem tutaj cos takiego... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks