Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

07-22-2014, 13:16
adik356
Junior Member

Jedzenie przez internet

Jak by³em w domu to znalaz³em portal, na którym mo¿na zamawiaæ pizzê i nie tylko [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] . Zastanawiam siê, czy je¶li bêdê na wakacjach i bêdê nocowa³ w przyczepie kempingowej, to te¿ mi dostarcz± do niej pizzê? Jeszcze w takiej sytuacji nie by³em, ale wiem, ¿e w innych miastach te¿ dzia³aj± takie serwisy. Czy pan/pani po drugiej stronie komputera na powa¿nie przyjmie adres przyczepy kempingowej? Gdyby to by³ domek letniskowy, pokój w hotelu, czy jaka¶ inna dacza, to pewnie nie by³oby problemu. Ale co w takim przypadku - pole kempingowe jako adres?

« | »

na Forum Kierowców
thread
Zakup auta przez internet - Szukasz samochodu ? U¿ywanego lub nowego ? A mo¿e innego pojazdu ? Wejd¼ na http://www.pl.mobile.eu/ i wybierz jedn± z tysiêcy ofert... Forum samochodowe
Zakup auta przez internet - Witam. Znalaz³am ostatnio ¶wietne auto za ma³± cenê. Jest to BMW Mo¿ecie mi co¶ doradziæ ? Czy to dobry samochód ? I czy siê op³aca ? Nie... Forum motocyklistów
Zakup auta przez internet - Witam. Znalaz³am ostatnio ¶wietne auto za ma³± cenê. Jest to BMW Mo¿ecie mi co¶ doradziæ ? Czy to dobry samochód ? I czy siê op³aca ? Nie... Forum samochodowe
Zakup auta przez internet - Szukasz samochodu ? U¿ywanego lub nowego ? A mo¿e innego pojazdu ? Wejd¼ na www.pl.mobile.eu i wybierz jedn± z tysiêcy ofert sprzeda¿y. ... Forum samochodowe
Jak zaplacic oc przez internet? - W jaki sposob moge oplacic oc z uzyciem konta internetowego? Problemem jest to, ze normalnie w banku podbijaja druczek o okresie ubezpieczenia.... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks