Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-25-2013, 19:28
Mirekk
Junior Member

Ja na szczê¶cie tylko raz musia³em korzystaæ z us³ug holowania. Zajê³a siê tym firma Hol-Max z Wroc³awia. S³ysza³em o nich wcze¶niej i dosta³em od znajomego wizytówkê, wiêc zadzwoni³em. Bardzo szybko przyjechali i wszystko przebieg³o pomy¶lnie. Oferuj± równie¿ wiele innych us³ug pomocy drogowej prócz holowania.
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
VW Caddy 2001 1.9TDI Wasze opinie ? - Witajcie, Jak w temacie - przymierzam sie do zakupu - jako 2 auto firmowe. -- Miko³aj Jopczyñski, Tychy Online tel: 791 486 557 | mikolaj... Forum samochodowe
FZ-1-jakie sa Wasze opinie? - Witam. Tak, jak w tytule, jakie sa Wasze opinie na temat Yamahy FZ-1(2006-2008)? Czy nadaje sie na miasto, jak z eksploatacja, plusy i minusy,... Forum motocyklistów
Wasze opinie o 3-ech autach - 2 pierwsze to Omega 2.5 TD: http://www.allegro.pl/item811642361_opel_omega_c_2000_rok_full_opcja_okazja..html ... Forum samochodowe
Re: Rynek motocykli a recesja - Wasze opinie - Dnia Mon, 13 Oct 2008 16:40:04 +0200, Janusz A. Urbanowicz napisa³(a): > Mi raczej chodzi³o o polskich ludzi sukcesu, po wawie ostatnio siê >... Forum motocyklistów
Triumph TT 600 Wasze opinie - otoz to podoba mnie sie strasznie! rok 2000 przebieg podobno ok 20 tysia. Prosze o opinie :-) pozdrawiam -- Krzysiek K.M.C. gsx 600f '93... Forum motocyklistów

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks