Forum Kierowców > Forum motoryzacyjne > Forum samochodowe >

02-06-2013, 12:13
Motor40
Junior Member

Mo¿e warto zapytaæ u dilera, czasem maj± lepsze oferty ni¿ te w banku.
Potrafi± te¿ dorzuciæ co¶ ekstra lub zej¶æ z cen±.

---
[Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ] [Tylko zarejestrowani u¿ytkownicy widz± linki. ]

« | »

na Forum Kierowców
thread
Kredyt samochodowy - Witam wszystkich. Planuje zakup auta. Mam zamiar finansowac zakup w 100% kredytem. Czy ktos z grupowiczów niedawno tez kupowa³ auto na kredyt i... Forum samochodowe
gdzie najtanszy plyn do spryskiwaczy 5L? - Witam. Poszukuej mozliwie najtanszego plynu w bankach 5L zimowego do spryskiwaczy. Jakosc nie ma zbytniego znaczenia (byla nie zamarzal do -15st)... Forum samochodowe
Troche NTG - kredyt samochodowy? - Witam Pytanie moze nie na ta grupe, ale zwiazane - czy braliscie ostatnio kredyt samochodowy? Czy jest bank, ktory udziela takich kredytow... Forum samochodowe
kredyt samochodowy a dowod rejestracyjny - Grupowiecze potrzebuje podpowiedzi. Rodzice biora kredyt na samochod, a ja chcialbym byc wpisany do dowodu rejestracyjnego zeby korzystac z taty... Forum samochodowe
Kredyt samochodowy - Witam grupowiczow. Jako, ze mam zamiar kupic samochod bede potrzebowal na niego kredytu.Samochod bedzie ok 6-8 letni, sprowadzany z D., cena ok... Forum samochodowe

Statystyki forum
W±tków:
Partnerzy
vBSkinworks